Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Swisha en Västerbottensost® Mittbit som julgåva

Swisha en Västerbottensost® Mittbit som julgåva

av Livets Goda

Lagom till advent lanserar Västerbottensost® en ny tjänst där man kan swisha en Västerbottensost® Mittbit till någon man tycker extra mycket om.

Västerbottensost® Mittbit – den finaste julgåvan från Burträsk. Foto: Roland Persson

Ge bort en bit av det speciella till någon speciell! Nu kan du skicka ett presentkort med en Västerbottensost® Mittbit – den allra finaste och krämigaste biten – till dina nära och kära. Det är inte för inte som den kallas för den bästa biten.

Länk: https://vasterbottensost.mobilapresentkort.se/

– Västerbottensost® har en given plats bredvid sillen, köttbullarna och grönkålen på julbordet – och på det här sättet vill vi ge en möjlighet att visa omtanke och uppskattning, nu när vi inte kan träffa våra nära och kära som vanligt till jul, säger Maria Forsner, Brand Manager för Västerbottensost®.

Västerbottensost® Mittbit
Av varje helost på 18 kilo blir det endast två mittbitar när osten delas. Formen är rund och utan kanter och med sin fylliga, karaktäristiska smak är den perfekt till helgen, högtider och andra speciella tillfällen. Dessutom är den en mycket uppskattad gåva. Servera den rumstempererad som den är, eller skär den i bitar till ostbrickan.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING