Hem Nyheter Ta del av livets goda till ett förmånligare pris

Ta del av livets goda till ett förmånligare pris

av Livets Goda

Det är individuellt hur vi definierar livets goda, men ofta relateras det till mat och dryck som man mår bra av. Det kan vara en smaskig tårta eller bakelse som belöning för ett utmärkt utfört jobb eller en exklusiv whiskyflaska som man har väntat på. After work förknippas gärna med en fika eller en öl på stan med kollegor eller vänner efter arbetsdagens slut. Ta tillfället att koppla av med något i glaset eller på tallrikar i gott sällskap.

Artikeln är i samarbete med rabattkoderna

Ibland kan delar av livets goda kosta lite extra, men njutningen gör det värt det. Däremot kan man ha turen att hitta förmånliga priser, antingen direkt i butiken eller via nätet. Sök efter rabattkod på nätet. Även om du inte skulle finna exakt det du första hade i tankarna, så kan något annat trevligt dyka upp i rutan. Känner du dig tom på idéer, så finns tonvis med inspiration på nätet. Sök efter inspiration där dina guldkorn finns med.

Två visioner om njutning av livets goda 

  • Föreställ dig en fredag eftermiddag då solen har stått högt på himlen hela dagen. Vårkänslorna börjar pirra till i kroppen och du har enbart 2 timmar kvar av din arbetsdag. Favoritölen hämtades tidigare i veckan och några av dem är på kylning sedan igår kväll. Bara tanken av att komma hem till terrassen och njuta av en kall öl i eftermiddagssolen ger dig ett leende på läpparna och du känner hur du börjar koppla av. Varför inte bjuda in grannarna på en liten grillfest? 

Du går genast för att hämta kaffe och sätter dig i en lugn hörna i cafeterian. Skickar snabbt iväg ett meddelande till sambon och grannarna. 

  • Du sitter på tåget hem. Det är bara onsdag, men du känner dig redan slutkörd efter de dagar som har gått. Du borde åka hem till städ och tvätt, men en stor del av dig får allt större lust till att göra något som vare sig involverar ditt arbete eller ditt hem. Hemsysslorna finns kvar imorgon. Tåget rusar just förbi en mindre ort där du får syn på en grekisk restaurang. Minnen av din senaste greklandsresa med en god vän dyker genast upp i huvudet. Du ringer vännen för att bjuda med henne på grekisk middag i city. En spontan träff med en god vän för att avnjuta god mat och prata om goda minnen. Kanske börjar det även planeras in en ny resa.

Kom ihåg: delad glädje är dubbel glädje!

 

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING