Hem NyheterNyhet WB Tanqueray Flor de Sevilla kommer till Systembolaget idag den 16 mars

Tanqueray Flor de Sevilla kommer till Systembolaget idag den 16 mars

av Christoffer Enquist

Det senaste tillskottet i Tanqueray-familjen, Tanqueray Flor de Sevilla, kommer till Systembolagets beställningssortiment idag den 16 mars.

– Gin-kategorin fortsätter att växa, och det är just därför vi är så glada att få utöka denna kategori och erbjuda fler svenskar möjligheten att uppleva denna nya spännande smak. Tanqueray Flor de Sevilla är något nytt för gin-världen och återspeglar vår kärlek till att förnya sig med smak. Vi har tagit 200 års erfarenhet och arv från Tanqueray och lagt in en ny, spännande smak som ger en perfekt balanserad gin, säger Malin Midhed, Nordic Public Relations Manager hos Diageo.

Medan Tanqueray Flor de Sevilla är ett spännande tillskott till gin-landskapet, går apelsiner från Sevilla tillbaka till Tanquerays rötter då grundaren Charles Tanqueray använde dessa världsberömda apelsiner i sitt ursprungliga recept på 1830-talet.

Tanqueray Flor de Sevilla kommer finnas tillgänglig på Systembolagets beställningssortiment från och med den 16 mars. pris 399 SEK / 700 ml / ABV 41,3%.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING