Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Tanqueray lanserar PeTanqueray

Tanqueray lanserar PeTanqueray

av Livets Goda

Den anrika brittiska gintillverkaren Tanqueray lanserar i sommar PeTanqueray, en boule och ginupplevelse tillsammans med Boulebar på deras anläggningar i Sverige och Danmark. Mellan den 11 juni – 11 juli kommer möjligheten finnas att boka PeTanqueray-upplevelsen på någon av Boulebars anläggningar, och tillsammans med sina vänner spela boule och njuta av lyxiga G&Ts på det sydfranska sätt som det bör upplevas.

Boule, eller pétanque, är ett samlingsnamn för flera olika typer av boulespel som spelas genom att kulor av stål kastas mot en mindre träkula, även kallad ”lille”. Boule som vi känner till det idag har sitt ursprung från Frankrike, där ordet ”boule”
kort och gott är det franska ordet för klot. Likaväl som boule är en sport, handlar det lika mycket om att ha kul tillsammans med sina vänner eller familj. Att tillsammans dela en god stund med mat och något gott att dricka, likt parken bland Marseilles ruffa bakgator.

” Att spela boule är enkelt och kul, alla kan verkligen vara med och ofta har nån i gänget oanade talanger! Intresset för att umgås utomhus över en aktivitet är rekordstort just nu och vi är så glada över att så många väljer att komma till Boulebar,” säger Sara Berndtsson, Marknadsansvarig Boulebar

Tanqueray är känd för sin praktfulla, djärva och smakfulla destillerade gin. Det senaste tillskottet är Tanqueray-familjen är Tanqueray Blackcurrant Royale. En unik och modern gin smaksatt med Franska vinbär och vanilj, inspirerad av Charles Tanquerays resors till boulens-hemland, Frankrike, under 1840-talet.

“Tanqueray är en av våra absolut mest popluära produkter och en favorit hos ginälskare världen över. Efter det här året är vi är övertygade om att männskor längtar efter att få nya sammanhang och aktiviter att göra tillsammans utomhus, PeTanqueray som en boule- och ginupplevelse utomhus kommer vara ett perfekt exempel på det,” säger Sophia Torabbeigi på Diageo.

Under fredagar-söndagar mellan 11 juni – 11 juli kommer det finnas möjlighet att uppleva PeTanqueray by Tanqueray på Boulebars anläggningar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Alla gäster kommer kunna boka PeTanquerayupplevelsen; vilken består av 90 minuters boule, en valfri Tanqueray Blackcurrant Royale-cocktail samt utvalda snacks för 295 SEK/person. Samla dina vänner och upplev boule som det bör upplevas, i goda vänners lag och med en Tanqueray Blackcurrant Royale-cocktail i handen.

För mer information och bokning, besök: https://www.boulebar.se

Tanqueray Blackcurrant Royale är tillgänglig på Systembolaget till ett pris av 349 SEK.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING