Hem Vinvärlden Teckna Premium ett år och få Whisky & Bourbon nr 40 digitalt som bonus

Teckna Premium ett år och få Whisky & Bourbon nr 40 digitalt som bonus

av Livets Goda

Med vår digitala premiumprenumeration får du alltid koll på det som är aktuellt. Du kan läsa alla våra artiklar, nyhetsprovningar, djuplodade reportage och specialtidningar varje dag”, säger Anders Enquist, chefredaktör Livets Goda.

Just nu bjuder vi även dig på senaste digitala utgåvan av Whisky & Bourbon #40* om du tecknar Premium ett helår för 299 kr”

Att dricka och njuta av vin och diverse alkoholhaltig drycker är för många ett passionerat intresse. Det kan vara en stund som skänker njutning, väcker och skapar minnen, allra helst i gott sällskap. För dessa stunder, oavsett om det är något speciellt som ska firas, eller en vardag som ska få guldkant, så är det av yttersta betydelse att den inköpta drycken ifråga passar dig och ditt sällskap, och att drycken håller en dokumenterad god kvalité.

Det här är något som vi på Livets Goda lever för; att prova, finna och välja ut de dryckerna av alla dess slag som håller god klass – en sorts kvalitetssäkring om du så vill – vilka vi lyfter fram och recenserar. Det här är några av anledningarna till att Livets Goda Premium har blivit så populär bland läsarna.

Många av våra artiklar är fortfarande gratis på sajten, men vill du ta del av hela utbudet från Sveriges främsta och kanske mest passionerade dryckesälskare, kan det vara läge att prova vår premiumtjänst. En månad kostar 49 kr, eller så kan du teckna ett helår för 299 kr.

Du får viktig och oberoende journalistik som du har nytta av. Det tar tid och kostar pengar att producera och därför tar vi betalt för en del av vårt utbud. Vi satsar för fullt för att bevaka så mycket som möjligt inom dryckesvärlden, vilket presenteras ibland annat kvalitativa djupreportage och dryckessammanställningar”, berättar Anders Enquist vidare.

Via hemsidan så får du som Premiummedlem;
⦁ Tillgång till över 15,000 provade drycker i Vinoteket som kontinuerligt uppdateras
⦁ Du får regelbundet våra bedömningar av nyheter på Systembolaget samt utvalda viner från Winefinder i en digital nyhetsbilaga, innan dryckerna lanseras i butik
⦁ Du får specialbilagor med olika teman från Livets Goda och Whisky & Bourbon
⦁ Du får djupgående artiklar om drycker, vinregioner och producenter.

 

Bonus just nu – Teckna Premium ett helår och få senaste utgåvan av Whisky & Bourbon digitalt!

Tecknar du Premium i 1 år (299 kr) så bjuder vi just nu även på senaste utgåvan av Whisky & Bourbon digitalt.

Efter att du har tecknat Premium så skickar du ett mail till info@livetsgoda.se med rubriceringen ”WB” så skickar vi dig utgåvan!

Erbjudandet gäller t.o.m 11/11

Vi guidar dig helt enkelt till vad som är hett just nu samtidigt som vi aldrig släpper blicken från klassiker.

Är du precis som oss och bara älskar mat och dryck, låter nyfikenheten och upptäckarlusten styra? Då lär du uppskatta Livets Goda samt vår premiumtjänst!

Självklart vill jag ha Premium, hur gör jag?
Registrera dig som medlem hos oss på Livets Goda >>> HÄR . När det är gjort så loggar du in och uppdaterar kontot på din användarprofil till Premium och väljer en månad eller ett år. 12 månader ger rabatt förstås. Tjänsten autoförnyas inte.

Är du redan medlem men minns inte ditt lösenord? Då ber du blott om ett nytt! Länk >>> HÄR.
När du väl tecknat Premium så är det bara att kika in på hemsidan och läsa annars låsta artiklar, ladda ner en massa bilagor, specialtidningar och förkovra dig i drycken och matens underbara värld.

Betalningen över hemsidan är helt säker och SSL-certifierad och är inget som du behöver känna oro inför.

Välkommen till Premium!

Undrar du något?
Vi hjälper dig! Maila oss på support@livetsgoda.se

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING