Teckna prenumeration till förmånligt pris på 10-års jubilerande Whisky & Bourbon

Whisky och Bourbon Är din bättre hälft förtjust i livets vatten, uisge beatha, och du tycker att hon eller han är värd en extra gåva nu på alla hjärtans dag? Då är vårt erbjudande om en prenumeration på Whisky & Bourbon värt att nappa på! Fast du, man kan ge en gåva till sig själv också...

 

I år firar vår whiskytidskrift 10 år och vi tycker det är precis lika underbart att producera den då som nu. Vi reser runt i whiskylandskapet och gör nedslag lite överallt där det finns kvalitet; Skottland såklart, USA likaså men även i många andra länder som du kanske inte per automatik associerar med whisky.

Och, vi provar ständigt nytt samtidigt som vi omprovar trotjänare för att se vart de står. Utöver whisky så gör vi i varje nummer också nedslag hos ett par ölbryggerier, kollar in övrig premiumsprit som är värd att hålla koll på och så spanar vi in cigarrmarknaden. Och så lagar vi såklart mat där vi bjuder på sköna recept.

En prenumeration kostar 175 kronor/år men du får den just nu för 150 kr. Fyra tryckta nummer ingår då och vi vågar påstå att det är en rätt schysst deal där du får toppläsning från ytterst skickliga skribenter om det senaste i whiskyvärlden. På högkvalitativt papper och alltid med inspirerande fotografi! Och du, det går utmärkt att ge gåvan till sig själv också!

Hur gör jag för att teckna?

Besök vår prenumerationssajt och välj papperstidningen för erbjudandet. Lägg i varukorgen och när du sedan fyller i dina uppgifter anger du också rabattkoden: whiskykompis

Erbjudandet gäller till och med söndag den 17 februari och ditt första nummer blir #42 - en utgåva som vi är i full gång med att producera i skrivande stund. Gäller till adresser i Sverige.


Guide Michelin Nordic 2019: Danmark går om Sverige med sina totalt 33 stjärnor

Mat och Restaurang Michelin Guide Nordic Countries 2019 delades ut i den danska…
19 Feb, 2019

Tre nya 2-stjärniga och fyra 1-stjärniga i MICHELIN Guiden Nordic Countries 2019

Mat och Restaurang Årets nordiska Michelin-guide publicerades igår efter att Stjärnorna offentliggjorts vid…
19 Feb, 2019

Livets Goda Premium - För dig som uppskattar att vara uppdaterad

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
16 Jan, 2019

Små partier öl 15 februari 2019 – 12 drycker provade

Whisky och Bourbon Premium Bland nyheterna kommer favoriten från ett svenskt bryggeri, alkoholstark öl…
14 Feb, 2019

Pol Rogers 2012 Blanc de Blancs imponerar stort

Vin Initialt, precis efter skörden så haglade lovorden tätt om 2012.…
14 Feb, 2019

Maten vi slänger mest – produkt för produkt

Mat och Restaurang Willys ska halvera sitt matsvinn till år 2025. En viktig…
14 Feb, 2019
Artikelarkivet