Hem Whisky & Bourbon Teckna prenumeration till förmånligt pris på 10-års jubilerande Whisky & Bourbon

Teckna prenumeration till förmånligt pris på 10-års jubilerande Whisky & Bourbon

av Livets Goda

 

I år firar vår whiskytidskrift 10 år och vi tycker det är precis lika underbart att producera den då som nu. Vi reser runt i whiskylandskapet och gör nedslag lite överallt där det finns kvalitet; Skottland såklart, USA likaså men även i många andra länder som du kanske inte per automatik associerar med whisky.

Och, vi provar ständigt nytt samtidigt som vi omprovar trotjänare för att se vart de står. Utöver whisky så gör vi i varje nummer också nedslag hos ett par ölbryggerier, kollar in övrig premiumsprit som är värd att hålla koll på och så spanar vi in cigarrmarknaden. Och så lagar vi såklart mat där vi bjuder på sköna recept.

En prenumeration kostar 175 kronor/år men du får den just nu för 150 kr. Fyra tryckta nummer ingår då och vi vågar påstå att det är en rätt schysst deal där du får toppläsning från ytterst skickliga skribenter om det senaste i whiskyvärlden. På högkvalitativt papper och alltid med inspirerande fotografi! Och du, det går utmärkt att ge gåvan till sig själv också!

Hur gör jag för att teckna?

Besök vår prenumerationssajt och välj papperstidningen för erbjudandet. Lägg i varukorgen och när du sedan fyller i dina uppgifter anger du också rabattkoden: whiskykompis

Erbjudandet gäller till och med söndag den 17 februari och ditt första nummer blir #42 – en utgåva som vi är i full gång med att producera i skrivande stund. Gäller till adresser i Sverige.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING