Hem Whisky & Bourbon Teeling Whiskey Stiggins´ Fancy Pineapple Rum Cask Limited Edition

Teeling Whiskey Stiggins´ Fancy Pineapple Rum Cask Limited Edition

av Anders Enquist

Som ni säkert märkt vid det här laget så fortsätter jag mina utforskningar i irländska Teelings whiskey värld. Varför? Jag gillar whiskyn skarpt och jag gillar människorna som jobbar där. Och nej, jag är inte sponsrad av destilleriet, de har bara haft vänligheten att låta oss här på Whisky & Bourbon få prova så mycket som möjligt av det som ligger i warehousen. Fatprov som buteljeringar, de mer svåråtkomliga och sällsynta sorterna som de mer reguljära. Här har vi nu fokus på en av de sistnämnda, nämligen Teeling Whiskey Stiggins´ Fancy Pineapple Rum Cask Limited Edition som släpptes den 15 december på Systembolaget.

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING