The Happy Company - Sveriges bredaste sortiment av Whisky & Rom

Livets Goda 15 Feb, 2019
Whisky och Bourbon En utställare som Svenska Dryckesmässor är glada över att ha med sig på En Öl & Whiskymässa i Göteborg är: Clydesdale. I deras sortiment hittar man drycker som många har som sina absoluta favoriter och inte trodde de kunde hitta i Sverige. De fick sig en pratstund med Tina på Clydesdale som här berättar lite mer om företaget, trender i branschen och vad hon själv helst dricker.

Beskriv ert företag med en mening.
The Happy Company - Sveriges bredaste sortiment av Whisky & Rom.

Vad kommer vi att hitta i er monter? Har ni med er något nytt till mässan?
I vår monter hittar ni ca 200 olika sorters Whisky och Rom. Självklart flera nyheter, däribland den första whiskyn från destilleriet Kingsbarns som släpps på systembolagets webbsläpp den 4 April.

Vad ser ni för trender inom branschen?
Vi ser ett ökat intresse för rom och även att smakrik whisky, dock inte alltid rökig, får ta större plats.

Vad dricker du helst? I vilket sammanhang och varför?
Jag dricker helst något fruktigt och sherryfatslagrat från Speyside med en god vän. I gott sällskap smakar whisky bäst. 

Läs mer om Clydesdale här
Läs mer om En Öl & Whiskymässa i Göteborg 
här. 


Problematisk bostadsmarknad påverkar ungas relationer

Övrigt Nära nog hälften av de unga i åldern 20 till…
20 May, 2019

Amanda Lindqvist är Lidls Mästare 2019 - Tog hem vinsten på gamla rester

Mat och Restaurang Efter tolv tuffa tävlingsveckor har Lidls Mästare 2019 korats. Finalen…
20 May, 2019

Valio lanserar alternativ ost från växtriket

Mat och Restaurang Valio lanserar Oddlygood® Veggie – ett veganskt alternativ till ost…
20 May, 2019

Världens längsta falafelrulle serverades i Hjällbo

Mat och Restaurang Hjällbo är ny världsmästare i falafelrulle. I dag serverade bostadsbolaget…
20 May, 2019

Säg cheeeeese till Almondys nyhet

Mat och Restaurang Tidigare har många behövt baka för att kunna bjuda på…
20 May, 2019

Carlshamn släpper vegansk innovation

Mat och Restaurang Carlshamn Fyra Frön är ett veganskt bredbart pålägg tillverkat på…
17 May, 2019

Premiär för Koreansk BBQ

Mat och Restaurang I juni startar man upp Koreansk BBQ på OGBG –…
17 May, 2019

Glenmorangies hållbarhetssatsning ska få ostron att återvända till våra nordiska vatten

Whisky och Bourbon Nästa vecka, den 21-23 maj, är det skotska whiskyföretaget Glenmorangie…
17 May, 2019

Nespresso & Podd

Whisky och Bourbon I samarbetet mellan Caran d'Ache och Nespresso har nu version…
17 May, 2019

Världens bästa Single Malt släpps i Sverige – begränsat antal

Whisky och Bourbon Teeling Whiskey 24 Year Old Single Malt fick nyligen pris…
17 May, 2019

Nu kommer High Coast 63

Whisky och Bourbon Imorgon släpper man den efterlängtade specialbuteljeringen "63", som är lagrad…
16 May, 2019

Lively Wines lanserar Willunga 100 Clarendon Single Vineyard 2015

Vin Lively Wines är stolta över att lansera Clarendon Single Vineyard…
16 May, 2019

St:Eriks Bryggeri i historiskt samarbete med Weihenstephan

Whisky och Bourbon Lagom till sommaren presenterar S:t Eriks bryggeri ett spektakulärt samarbete…
16 May, 2019

Apollo lanserar resor för Sveriges största målgrupp

Övrigt Sverige är ett av världens mest singeltäta länder och den…
16 May, 2019

Tips på vinresor utanför Europa

Övrigt Italien, Frankrike och Spanien är världens största producenter av vin.…
16 May, 2019

Norrlager - Nyhet i ölsortimentet hos VASA Bryggeri

Whisky och Bourbon Det norrländska VASA Bryggeri, beläget strax utanför Sundsvall, har sedan…
15 May, 2019

Tillfällig lansering - Graham's Tawny Singel Harvest 1994

Vin Tillfällig och exklusiv webblansering den 23 maj av Graham's Tawny…
15 May, 2019

Glassbaren i Bräcke blev Svensk Glassmästare 2019

Mat och Restaurang Igår 14 maj arrangerades Glass-SM där Sveriges bästa glassmästare utsågs…
15 May, 2019

Expertorgan mer än fördubblar rekommendationen av makrillfiskekvoter

Mat och Restaurang I dag presenterade expertorganet Internationella Havsforskningsrådet ICES (International Council for…
15 May, 2019

Branschnytt: Magnus Prössel ny Head Chef på Radisson Blu Malmö

Vin Den nya kökschefen på Radisson Blu Hotel Malmö är en…
15 May, 2019
Artikelarkivet