Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang The Oat Protein Shake – Växtbaserad proteindryck från Oatlaws

The Oat Protein Shake – Växtbaserad proteindryck från Oatlaws

av Livets Goda

The Oat Protein Shake är den senaste lanseringen från svenska Oatlaws som har blivit en favorit hos konsumenter som önskar växtbaserade proteinrika mellanmål. The Oat Protein Shake är havrebaserad, har en fin krämig konsistens och är fri från artificiella sötningsmedel. De två smakerna, Cocoa och Strawberry, är smaksatta med naturliga ingredienser. 

The Oat Protein Shake

Med sin devis ”Cut the Crap. Eat Clean.” och sina innovativa produkter har Oatlaws blivit en favorit hos många som vill ha växtbaserade proteinrika mellanmål med rena ingredienser. Efter framgångarna med bland annat proteinbars och Oat Bites lanserar Oatlaws nu The Oat Protein Shake, ett mättande och näringsrikt drickbart mellanmål som gör att man smidigt kan fylla på med energi.

Havre och ärtprotein
The Oat Protein Shake är, som alla Oatlaws produkter, 100% växtbaserad och fria från artificiella sötningsmedel och raffinerat socker. Som alltid i Oatlaws produkter är basen havregryn som här ger en naturlig sötma och en krämig konsistens. Havren har kombinerats med växtprotein från ärtor. Smaken i The Oat Protein Shake kommer från naturliga smaksättare. Chokladshaken är smaksatt med kakao och sötad med kokosnektar, jordgubbsshaken får bland annat sin smak från äkta jordgubbspuré och är helt fri från syntetiska aromer, något som är ovanligt på shakehyllorna.

  • Vi ville skapa ett renare och bättre alternativ på shakeshyllan och har jobbat utifrån våra fantastiska råvarors bästa egenskaper. Havre är vårt nordiska superfood och ger fibrer, krämig konsistens och sötma. Proteinet från ärtor är ett komplett protein. Det var också viktigt för oss att vår shake skulle vara riktigt god så vi har lagt mycket tid på att få fram en fyllig chokladsmak, och självklart har vi använt äkta jordgubbspuré – något som borde vara standard på hyllan men som är ovanligt, säger Johannes Fager Lindgren, Head of Brand & Category på Oatlaws.

Shake finns att köpa på ICA och lanseras i två smaker: Cocoa och Strawberry. rek pris ca 27,90 kr.

RELATERAD LÄSNING