Hem Whisky & Bourbon The Perfect Storm – den perfekta sommardrinken

The Perfect Storm – den perfekta sommardrinken

av Livets Goda

The Perfect Storm är drinken som passar perfekt en varm sommardag och basen på den populära kryddade romsorten The Kraken Black Spiced Rum från Trinidad & Tobago mixad med ginger beer, skapar unika smaker som svalkar, hettar till och är rakt igenom fräschör!

Kraken är ett enormt havsmonster i den skandinaviska folktron, en gigantisk bläckfisk som kunde dra med sig skepp och besättning ner i djupet. Det är även en amerikansk spritproducent som står bakom den oerhört omtyckta The Kraken, en mörk karibisk rom från Trinidad & Tobago och som smaksatts med en uppsjö av kryddor och örter. God på egen hand men som drinkingrediens excellerar den och bjuder på en uppsjö av möjligheter. Whisky & Bourbon har blandat sin favorit.

The Perfect Storm

Välj ett större glas som kan rymma en hel del istärningar. Häll upp en del The Kraken och sedan tre delar ginger beer. Vi valde den högklassiga Crabbie’s (artikel 88594) som med sin fina ingefärshetta kompletterar den kryddiga rommen. Toppa drinken med en eller två lime- eller citronklyftor och rör om försiktigt.

The Kraken, artikel 86855, 700 ml, 40%, 319 kr

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING