Hem NyheterNyhet WB The Prince of Darkness lanserar The Ultimate Gin

The Prince of Darkness lanserar The Ultimate Gin

av Livets Goda

För 51 år sedan skapade Black Sabbath Heavy Metal. Nu har den Grammy belönade, Rock & Roll Hall of Fame medlemmen och multi-platinum artisten Ozzy Osbourne siktet inställt på ett nytt paradigmskifte genom den efterlängtade lanseringen av Ozzy Osbourne’s The Ultimate Gin.

The Ultimate Gin är en hommage till det mäktiga arvet från “the Godfather of Heavy Metal” – Ozzy Osbourne – som har sålt en bra bit över 100 miljoner* album.

Det är en gin som klockar in på 47% och i Systembolagets blindprovning stod The Ultimate Gin som segrare. Inte bara var det en knock-out vinst mot de 36 övriga ginerna som tävlade, The Ultimate Gin var även den produkt med den högsta poängen av alla nya lanseringar över alla kategorier på Systembolaget. Från och med den första december kommer Ozzy vaka över ginhyllan på varenda Systembolag i Sverige.

Ozzy Osbourne’s The Ultimate Gin lanseras i PET-flaska, vilket var ett av kraven i offerten från Systembolaget.  PET flaskor är 100% återvinningsbara, lättvikt samt kostnadseffektiva att producera, vilket innebär att de är lättare att transportera och snällare mot klimatet. En annan fördel är att den är extremt stöttålig så du behöver inte vara orolig för glaskross.

*Totalt inkluderat solokarriär & Black Sabbath

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING