Hem Platsannons The Wine & Spirits Collective söker Brand ambassador, Produktchef & Regional Account Manager

The Wine & Spirits Collective söker Brand ambassador, Produktchef & Regional Account Manager

av Livets Goda

The Wine and Spirits Collective är ett kreativt företag med ett modernt tillvägagångssätt. Med en arbetsmiljö som starkt tror på och uppmuntrar stort förtroende för individen och ständigt utmana oss själva och miljön vi jobbar i. Vi är ett team med olika bakgrund, kompetens och personliga och professionella skillnader. Men vi arbetar som ett team, vi älskar vad vi gör och vi känner oss alla lyckligt lottade att få arbeta med vår passion.

Vi bygger en entreprenörsmiljö med nyfikna och kreativa människor som i en liten organisation som vår alla ingår i den övergripande utvecklingen. Detta i kombination med beslutet att uppnå en balanserad balans mellan arbetsliv och privatliv kommer att skapa en arbetsplats som vi verkligen kan vara stolta över.

Förutom att få bli del av ett fantastiskt team med stark entreprenörs och framåtanda får du också möjligheten att representera några av världens mest välkända och respekterade vinproducenter.

Brand Ambassador

Du kan vin men törstar efter mer. Join The Wine and Spirits Collective Team och representera två av världens mest välkända och respekterade vin. Du sitter i branschen idag. Älskar vin och har med fördel en sommelierutbildning men är inget krav. Viktigare är din sociala kompetens och vilja att åka land och rike runt i syfte att förmedla din passion för dessa vinhus.

Brand Manager/Produktchef-Huvudansvarig Masi

Troligen är ursprungslandet Italien en favorit. Rollen som Produktchef föresätter flerårighet erfarenhet från en vinimportör. Du kan och förstår affärsprocesserna med Systembolaget. Du har i tidigare roller ansvarat för större varumärken och kan hela den krävande balansgången.

Regional Account Manager

Bearbetning av befintliga samt nya kunder. Försäljning sker både via direktleveranser samt grossister. Utöver själva kundbearbetningen innefattar rollen en del mässor/personalprovningar etc. Stockholm är en del av regionen men även Uppsala/Gävle/Västerås. God kännedom om restaurangbranschen och stort intresse för mat och dryck ser vi som en självklarhet. Du har bra koll på Stockholms restaurangutbud.

För mer detaljerad information ring eller maila vår konsult på Sikta Group (sikta.se) Andreas Flyckt /070-7254836/andreas@flyckt.nu CV/Resumé maila till ansokan@sikta.se

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING