Hem NyheterVinnyhet Theis Vine AB letar säljare till Stockholm

Theis Vine AB letar säljare till Stockholm

av Livets Goda

Det är fullt upp och Theis Vine AB letar säljare med ansvar för vinförsäljningen till restauranger och hotell i Stockholmsregionen. Vi levererar idag vin till många härliga kunder runtom Sverige och vill nu stärka teamet i Stockholm med en duktig kollega.

Anställningen innebär följande:

  • Uppsökande av nya kunder och affärsrelationer
  • Att förvalta och stärka befintliga kundrelationer
  • Att vara delaktig på mässor, vinprovningar och kundaktiviteter samt leda provningar
  • Rådgivning till kunder kring val av vin
  • Strategisk planering med bestämda aktiviteter och omsättningsmål. Inrapportering och uppföljning

Vi föreställer oss en person som har gedigen erfarenhet av uppsökande säljverksamhet och som gärna arbetar på motsvarande position idag eller med sälj av andra produkter till Horeca. Kunskap om vin är önskvärt men eventuella kunskapsluckor fyller vi tillsammans igen. Tjänsten innebär mycket tid ute hos kund och det är viktigt att du brinner för affären och förmår avsluta den. Detta kräver såklart ett självständigt, strukturerat och utåtriktat arbetssätt där det målmedvetet och långsiktigt arbetas mot samtliga segment inom Horeca med avstamp i den förstklassiga vinportföljen.

Vi erbjuder en varierad och utvecklande tjänst med spännande utmaningar i ett företag som växer. Du blir en del av ett team med många års erfarenhet av dryckesbranschen där ordnade och flexibla arbetsvillkor är en självklarhet. Körkort är ett krav och bil ingår samt attraktiv lön till rätt person.

Tjänsten är heltid och utgår från kontoret på Humlegårdsgatan 4. Tillträde snarast. Skicka in din ansökan till isaac@theis-vine.se. Urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa country manager Isaac Virgin på 073–044 52 47.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING