Julens Drycker 2018

Standard Premium *
39 kr 0 kr Köp nu!
Ditt pris
Du laddar ned utgåvan som PDF till din dator, läsplatta eller smartphone.

*) Pris för Premiummedlemmar. Obs! Du måste vara inloggad för att kunna ta del av premiumpriset.

Innehåll

Känslan när man vaknar på morgonen, kikar ut och möts av ett skimrande vitt vinterlandskap? Ja, nog får det julkänslan att accelerera om inget annat. När dessutom den trallvänliga jänkarklassikern 'It's Beginning to Look a Lot Like Christmas' strömmar ut ur radion...ja då är det verkligen jul!

Livets Goda vill naturligtvis bidra till att din jul blir extra minnesvärd och det gör vi allra bäst genom att berätta vilka de bästa dryckerna är inför högtiden. Vilken julöl du ska välja, glöggen som gör Kalle Anka än bättre och snapsen som får dig att orka en sillbit mer. Och såklart, vilket portvin som passar bäst till julnötterna. Men vi ger även andra dryckesförslag som kanske kan starta nya traditioner i ditt hem, svensk iscider inte minst.

Dessutom har vi provat oss genom sortimentet hos Oslo Håndverksdestilleri och tro oss, våra vänner i väst kan det där med kryddat brännvin. Julkaffet är såklart med och smakar ganska underbart, likaså skinkan med hemlagad brunkål. Och sist men inte minst; glöm inte julcognacen!