M. Chapoutier - en specialutgåva

Standard Premium *
39 kr 0 kr Köp nu!
Ditt pris
Du laddar ned utgåvan som PDF till din dator, läsplatta eller smartphone.

*) Pris för Premiummedlemmar. Obs! Du måste vara inloggad för att kunna ta del av premiumpriset.

Innehåll

Vart börjar man egentligen, när en så stor personlighet som Rhôneikonen Michel Chapoutier ska beskrivas? Är det drivkraften som hamnar i fokus? Eller nyfikenheten? Kanske visionen som tidigt föddes hos Michel kring biodynamisk skötsel av vinmarkerna är en schysst introduktion. Eller så är det rätt och slätt vinerna som hamnar i centrum för dessa är ändå det slutliga kvittot på vad allt handlar om och varför Chapoutier är en av världens absolut främsta inom sitt gebit.

I Livets Godas specialbilaga om just firma Chapoutier så dyker vi på djupet bland toppvinerna från bland annat Hermitagekullen, viner som är så bra att de framkallar gåshud och som bara måste provas om så blott en gång i livet. Men vi provar även det som utmärker en topproducent och som bevisar att absolut inget lämnas åt slumpen -  instegsvinerna.

Dessutom kan du läsa om en unik Chapoutierlåda i bilagan, ett set med sex toppviner direkt från Chapoutiers källare och som erbjuds specifikt till Livets Godas vinklubbsmedlemmar.