Livets Goda #127

Standard Premium *
69 kr 69 kr Köp nu!
Ditt pris
Du laddar ned utgåvan som PDF till din dator, läsplatta eller smartphone.

*) Pris för Premiummedlemmar. Obs! Du måste vara inloggad för att kunna ta del av premiumpriset.

Innehåll

Livets Goda, det 127:e i ordningen är nu på väg ut till er som prenumererar på den fysiska tidningen. Fokus i höstnumret ligger på Frankrike och särskilt då Languedoc-Roussillon där vår vinmakande medarbetare Tobias rest runt och besökt idel topproducenter. Och så har vi kompletterat med att prova en massa som är tillgängligt på hemmaplan. 44 sidor text och vackra bilder från södern!

Mer Frankrike blir det i form av Bordeaux! Vi har valt ut 30 intressanta viner från en primeur-kampanjen och årgång 2017, Andreas Larssson listar sina favoriter från regionen i år, vi bedömer Bordeaux för under 400,- som är tillgängligt här hemma och så har chefredaktörn' korkat upp två Cheval Blanc med 33 års åldersdifferens.

Ulrika har i en fin intervju pratat med Jean-François Clouet från Champagne och så har vi tagit oss ner till iberiska halvön för lite korksnack med världens största korkproducent, Corticeira Amorim. En tur till Nya Zealand hinner vi också med - Anders artikel om Domaine Rewa visar på viner av högsta klass från andra sidan jordklotet. Och så avslutar vi såklart sött med vin för helgon, Vin Santo.

Utöver det så blir det receptinspiration och krönikor från Anders, Andreas och Niklas.