Nyhetsbilaga December #128

Standard Premium *
39 kr 39 kr Köp nu!
Ditt pris
Du laddar ned utgåvan som PDF till din dator, läsplatta eller smartphone.

*) Pris för Premiummedlemmar. Obs! Du måste vara inloggad för att kunna ta del av premiumpriset.

Innehåll

Årets sista fasta nyhetslansering är här i och med släppet den första december och Livets Goda listar som vanligt de drycker som håller nivån. Men vi bedömer även viner från beställningssortimentet plus de som därifrån kvalat in till hyllplaceringar på Systembolaget. Inte minst magiskt god Champagne finner du lägligt till årets sista dag...

En hel del gott från näthandlaren Winefinder finns också med, bland annat en strålande aligoté, Bourgognedruvan som är värd en betydligt bredare publik. Vi kikar även närmare på en bolagsklassiker i form av Châteauneuf-du-Pape-slottet Mont-Redon som visar framfötterna. Och så lagas det vansinnigt goda kronkotletter på redaktionen, en rätt som får sällskap av en lika läcker Rioja.

Spritavdelningen provar igenom ett antal Plantation-buteljeringar och vissa av dem får absolut inte missas om rom står högt upp på din lista. Kärlekshyllning blir det också till världens kanske sannolikt främsta Ambassador. Och just ja, det har även varit Peat Week hos The Balvenie så whiskyvänner får även sin gom tillfredsställd.

Mycket nöje.