1

Tillfällig lansering den 12:e maj – 30 drycker provade

Av Ulrika Karlsson
Ännu ett gäng spännande nyheter på Systembolaget, visserligen lanseras dessa senare än planerat men många av godbitarna är värda att vänta på. Fynd finns, flera av vinerna får höga betyg till rimliga priser, ett plus i dessa dystra tider. Givna köp är imponerande vitt från Australien, amerikansk pinot noir och underbar whisky.

OBS: Det planerade släppet den 24:e april delades upp och förflyttades på grund av att Systembolaget vill fördela smittorisken, så de nya datumen blev den 5:e, 6:e och 12:e maj.

Mousserande vin

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

Vilka lanseringsdatum gäller nu fram till sommaren?
Tidigare 8 maj: 19, 26 och 27 maj
Tidigare 22 maj: 2, 9 och 10 juni
Tidigare 12 juni: 23, 24 och 30 juni
Midsommarveckan ingen lansering av Tillfälligt sortiment

OBS: Tillfälligt sortiment går inte att beställa (information från Systembolaget)
Vårt tillfälliga sortiment finns som vanligt i butiker med detta sortiment. Söker du upp en dryck på Systembolaget.se kan du se vilka butiker som har den. Samtliga Systembolaget-butiker har också möjlighet att ta hem drycker ur sortimentet om det finns en lokal efterfrågan. Det gör att drycker i Tillfälligt sortiment kan finnas i fler butiker än i vanliga fall. Däremot går det inte att beställa ur Tillfälligt sortiment via systembolaget.se eller beta.systembolaget.se sedan lördag 21 mars. Butikerna kan inte heller göra beställningar åt enskilda kunder.”

För att läsa mer aktuella riktlinjer gällande Systembolaget med anledning av Covid 19, se www.systembolaget.se