Matinspiration: Tomat & vitlöksglaserad kyckling med hemslungad pesto

Livets Goda 24 Jun, 2019
Mat och Restaurang Premium Det slår en varje gång, hur fantastiskt bra många italienska röda gör sig när det finns tomatsyrlighet i en maträtt. Särskilt då när det hälls Toscana i glasen. Så varför göra livet krångligare och försöka uppfinna hjulet igen när det redan rullar så fint? Alltså poppar vi en Brunello di Montalcino från den härliga 2013-årgången, tillagar stora härliga klubbor från Bjärekyckling och så slungar vi en egen pesto där allergikerna också får vara med!

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Bushmills Single Malt 21 YO - en vinnare

Whisky och Bourbon Premium Det geologiska fenomenet Giant’s Causeway, listat av Unesco som ett…
17 Oct, 2019

Ny Small Batch – Kramfors Edition

Whisky och Bourbon Nu gäller det att planera in en vinterresa till Systembolaget…
17 Oct, 2019

Onsdagsinspiration: Ossobuco alla milanese

Mat och Restaurang Premium Långkokens säsong är här och varför inte inleda hösten med…
10 Oct, 2019

Livets Goda uppdaterar om Snus VM – blir det en folksport?

Whisky och Bourbon Snus VM är i full gång och juryn har setts…
15 Oct, 2019

Belleruche - en Côtes-du-Rhône som levererar år ut och in!

Vin Södra Rhônedalen är inne i ett sanslöst flow med nu…
15 Oct, 2019
Artikelarkivet