Tork, en global ledare inom hygienlösningar, inleder ett samarbete med stjärnkocken Daniel Müllern – känd från Kockarnas Kamp och TV4 Nyhetsmorgon. Daniel Müllern blir ansiktet utåt för att exemplifiera hur Tork Workflow™ for Kitchen – en expertguide för restauranger – kan bidra till optimerade arbetsflöden, minskade avbrott och högsta hygienstandard.
Daniel Müllern, känd från Kockarnas Kamp, tävlingen Årets Kock och TV4 Nyhetsmorgon, driver till vardags restaurangen Tumült i Ystad. Nu är han även aktuell som frontperson för Tork Workflow for Kitchen – en expertguide för att hjälpa restauranger att effektivisera sina arbetsflöden, minska avbrott och leverera högsta hygienstandard. I det nya samarbetet demonstrerar Müllern hur han själv och restaurangens personal använder råden från Tork Workflow for Kitchen i det egna restaurangköket – och vilka produkter de har allra störst nytta av. Genom praktiska exempel demonstrerar han hur rätt verktyg kan förbättra både kökets organisation och gästernas upplevelse.
– Effektivitet och hygien är de två viktigaste hörnstenarna i ett välfungerande kök och råden från expertguiden underlättar vårt arbete enormt. Med produkter från Tork kan vi säkerställa att vi har rätt lösning på rätt plats, vilket gör att vi kan fokusera på det vi är bäst på – att laga mat, säger Daniel Müllern. Målet är att inspirera fler inom restaurangbranschen
Syftet med expertguiden är att verksamma inom restaurangbranschen ska kunna erbjuda både gäster och medarbetare en optimal upplevelse.
”Våra globala undersökningar visar att tre av fyra restauranganställda upplever att serviceavbrott påverkar gästupplevelsen negativt och lika många efterfrågar en mer organiserad arbetsplats. Daniel Müllern kommer att visa hur rätt verktyg kan optimera köksarbetet och förbättra gästupplevelsen – och förhoppningsvis inspirera fler restauranger att ta steget mot mer effektiva och hållbara lösningar”, säger Rebecca Wendel Varumärkeschef på Tork.
Utöver råd om hur restauranger kan ge personalen rätt verktyg inkluderar guiden konkreta tips på hur restaurangägare, chefer och kockar kan förbättra arbetsmiljön, göra mer hållbara val, minska sina kostnader och öka effektiviteten i hela restaurangen – från matsal till kök och toalettutrymmen.
”Vi är superglada att tillkännage vårt långsiktiga partnerskap med Daniel Müllern. Detta samarbete kommer att manifesteras i både rörligt och statiskt material, som kommer att synas på sociala medier, mässor, i fackpress och i våra distributörers kanaler. Vi ser fram emot att tillsammans skapa engagerande och inspirerande innehåll som når ut till en bred publik”, säger Rebecca Wendel.