Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Tork lanserar ny expertguide för att effektivisera restauranger

Tork lanserar ny expertguide för att effektivisera restauranger

av Livets Goda

Restaurangbranschen är hektisk och gästernas förväntningar på hygien, hållbarhet och upplevelser är högre än någonsin. För att underlätta lanserar Tork en ny expertguide för att hjälpa restauranger att effektivisera sina arbetsflöden.

Det är ingen hemlighet att en smidig service ger en bättre upplevelse för gästen – och en mer framgångsrik verksamhet. Den dagliga pressen gör det dock ofta svårt för restauranger att sätta av tid och resurser för att göra verksamheten bättre. Samtidigt anser åtta av tio restauranganställda att serviceavbrott försämrar gästupplevelsen och tre av fyra medarbetare i köket vill ha en mer organiserad arbetsplats1.

Expertguide för ökad effektivitet och minskade kostnader
För att hjälpa restauranger att effektivisera sina arbetsflöden lanserar nu Tork, ett varumärke inom Essity och världsledande inom professionell hygien, expertguiden Tork WorkflowTM. Guiden innehåller praktiska råd från experter och har tagits fram för att minska avbrott, höja effektiviteten och säkerställa en hygienisk miljö. Målet är att verksamma inom restaurangbranschen ska kunna optimal upplevelse för både gäster och medarbetare.

Utöver råd om hur restauranger kan ge personalen rätt verktyg inkluderar guiden konkreta tips på hur restaurangägare, chefer och kockar kan förbättra arbetsmiljön, minska sina kostnader och öka effektiviteten i hela restaurangen – från den synliga främre delen till köket och toalettutrymmen.

Kostnadsfri nedladdning
Tork WorkflowTM för restauranger finns tillgänglig för nedladdning och innehåller tips baserade på mer än 50 års expertis inom hållbar hygienhantering.

– Dagens restauranger är mer pressade än någonsin att leverera en felfri och stimulerande upplevelse. Allt för ofta förbises viktiga aspekter av arbetsflödet och vi erbjuder expertis som möjliggör för våra kunder att fokusera på det som de gör
allra bäst, säger Bjarke Bergqvist, Marknadschef Horeca Segment, Essity Professional Hygiene.

Tre tips från Tork för att förbättra arbetsflödet
1. Spara tid att genom ett kontrollerat dispensersystem med större påfyllningsmängd, för att minska antalet påfyllningar.
2. Använd produkter som är smidiga och behändiga med flera rengöringsfunktioner – för att spara tid och minska kostnader.
3. Använd dispensersystem med hög kapacitet med komprimerade buntar för att spara förvaringsutrymme.

Ladda ner guiden här

1 1 Baserat på marknadsundersökningar från tredje part i USA och Europa 2023

RELATERAD LÄSNING