Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Triss i smakfulla nyheter från God Morgon®

Triss i smakfulla nyheter från God Morgon®

av Livets Goda

Nu utökar God Morgon® sitt sortiment av eko- och kvalitetsjuicer med tre nya smaker. Två av dem lanseras i begränsad upplaga – God Morgon® Selected Mango & Raspberry och God Morgon® Selected Orange & Ginger – båda i smakkombinationer som tar juicebarskänslan hem till frukostbordet. Samtidigt lanseras en ny eko-smak – God Morgon® Ekologisk Äpple, Rabarber & Jordgubb. 

God Morgon® Selected Blends består av noga utvalda juicer av hög kvalitet. Nu utökas sortimentet med två smakkombinationer i begränsad upplaga, med bär och frukter som omsorgsfullt pressats direkt efter skörd.

God Morgon® Selected Mango & Raspberry är en juice med en balanserad blandning av mango och hallon med en bas av äpple. Söt och fräsch på samma gång med noga utvalda frukter och bär som varsamt pressats för en uppfriskande smak.

God Morgon® Selected Orange & Ginger kombinerar favoriterna apelsin och ingefära på en bas av äpple och morot.

Vi har upptäckt att många av våra konsumenter tycker om att utforska och njuta av nya smaker. Därför har vi valt att utöka vårt sortiment av Selected Blends med juicer av extra hög kvalitet och spännande smakblandningar för alla som söker det lilla extra i vardagen, säger Josefin Nordmark, Brand Manager God Morgon®.

Sedan år 2000 är God Morgon marknadsledande inom ekologisk juice och sortimentet består av allt från klassiker som apelsin till blandningar med njutning i fokus. Nyheten God Morgon® Ekologisk Äpple, Rabarber & Jordgubb har en smak som påminner om soliga sommardagar. Här kombineras friska äpplen med solmogna jordgubbar och rabarber.

Pris och tillgänglighet
God Morgon® Selected Mango & Raspberry & God Morgon® Selected Orange & Ginger lanseras v.7 2023 hos Ica, Coop och City Gross. Cirkapris: 29 kr för 1L.

God Morgon® Ekologisk Äpple, Rabarber & Jordgubb lanseras v.7 2023 hos Ica, Coop och City Gross. Cirkapris: 31 kr för 0,85 liter. Flaskan ingår i svenska pantsystemet.

RELATERAD LÄSNING