Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Två efterlängtade nyheter från KESO® Cottage Cheese

Två efterlängtade nyheter från KESO® Cottage Cheese

av Livets Goda

KESO® har med sitt breda smakutbud, nyttiga näringsinnehåll och obegränsade användningsområde länge varit en favorit i de svenska hemmen. Nu lanseras två efterlängtade nyheter – KESO® Cottage Cheese Vanilj och KESO® Cottage Cheese mellanmål laktosfri äpple/kanel.

KESO® Cottage Cheese Vanilj (lanseras vecka 20), med extrakt från Bourbonvanilj, har en fin krämighet och är naturligt rik på protein samtidigt som den har en låg fetthalt på 2,9 %. Produkten passar perfekt som frukost, mellanmål eller en lite nyttigare dessert att njutas av som den är eller toppad med det man gillar bäst.

KESO® Cottage Cheese (finns i butik nu) mellanmål laktosfri äpple/kanel är en laktosfri naturell cottage cheese med topping bestående av glutenfri granola med smak av äpple och kanel. Ett gott, nyttigt och proteinrikt mellanmål för de som vill äta laktos- och glutenfritt. I locket finns även en sked, vilket gör produkten smidig att ta med och äta i farten. Produkten innehåller 18 gram protein per förpackning.

– Vi är superglada över att äntligen lansera den efterlängtade smaken KESO® Cottage Cheese Vanilj. Toppa den med frukt, nötter eller bär och du har ett perfekt mellanmål eller en lite nyttigare dessert. Med vår andra nyhet kan vi äntligen erbjuda även de som vill äta laktos- och glutenfritt ett proteinrikt mellanmål som passar utmärkt när man är på språng, säger Magdalena Falk, Brand Manager, KESO® Cottage Cheese, Arla Foods.

Pris och tillgänglighet
KESO® Cottage Cheese Vanilj finns i butik från vecka 20. Rek. cirkapris: 27,90 kr för 500 gram.
KESO® Cottage Cheese mellanmål laktosfri äpple/kanel finns i butik nu. Rek. cirkapris: 17,90 kr för 145 gram.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING