Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Uber Eats lanserar ny funktion som gör det möjligt att skicka mat till nära och kära

Uber Eats lanserar ny funktion som gör det möjligt att skicka mat till nära och kära

av Livets Goda

I tider då många sociala tillställningar ställs in och fysiska möten i stor utsträckning bör undvikas lanserar Uber Eats funktionen Dela din leverans. Funktionen gör det möjligt för alla att enkelt skicka en måltid, en dessert eller en matkasse till nära och kära.

Som Uberanvändare beställer man mat till valfri adress och kan genom den nya funktionen välja att dela status för leveransen med mottagaren, som då får uppdateringar direkt till sin mobil. Mottagaren behöver inte ha Uber Eats-appen, utan kan välja att ta emot informationen via sms.

– I tider som dessa ville vi föra människor samman även om de kanske inte kan träffas fysiskt. Med Dela din leverans går det att överraska en vän som fyller år med en tårta till dörren eller skicka en matkasse till en isolerad släkting, säger Henrik Berglin, Sverigechef för Uber Eats.

Uber har tidigare lanserat funktionen “Lämna vid dörren”, så att användare kan välja att få leveransen lämnad utanför sin – eller någon annans – dörr, för att skydda såväl mottagare som leveranspartner.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING