Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Uber Eats öppnar upp för frukost och brunch

Uber Eats öppnar upp för frukost och brunch

av Livets Goda

Idag lanserar Uber Eats frukost och brunch på sin plattform och förmedlar därmed matleveranser direkt till dörren redan från klockan 8.00 på morgonen i Stockholms innerstad. Den utökade öppettiden är en del av Uber Eats stödpaket för lokala restauranger, som också inkluderar fria aktiveringssavgifter, dagliga utbetalningar, kostnadsfri upphämtning, expressaktivering och kontaktlösa leveranser.

Bild: BodyBuddy

Från och med idag kan stockholmare beställa hem frukost via Uber Eats från både lokala favoriter som Brekkie, Gateau, Greasy Spoon, ICA, Pom & Flora och internationella kedjor som Joe & The Juice. Frukosten levereras direkt till dörren på bara 30 minuter.

– Frukost och brunch är några av de tjänster som efterfrågats mest av våra användarede senaste veckorna och vi är glada över att nu kunna öppna upp för leveranser tidigt på morgonen. Det känns extra bra i dessa tider då många är mer beroende av att få mat hemlevererad, samt att vi nu kan hjälpa fler caféer och bagerier att nå ut till sina kunder, säger Henrik Berglin, Sverigechef på Uber Eats.

– Det har varit och är en tuff period för alla caféer och juicebarer så det gäller att hitta nya sätt att nå ut på. Vi har erbjudit hemleverans tidigare men Uber Eats är det överlägset snabbaste sättet, vilket vi vet att många uppskattar särskilt på morgonen, säger Kasper Borst, Sverigechef på Joe & The Juice.

Uber Eats lanserade nyligen också ett stödpaket för att stötta lokala restauranger och caféer, och de som nu behöver spendera mer tid i hemmet. I paketet ingår:

● Dagliga utbetalningar – de restaurangpartners som önskar kan få intjäningarna utbetalda på daglig basis istället för veckovis
● Slopade aktiveringsavgifter – så att fler restauranger kostnadsfritt kan ansluta sig till plattformen
● Expressaktivering – aktivering inom 48 timmar för att kunna påbörja försäljning på plattformen så snart som möjligt
● Kostnadsfri upphämtning – alla restauranger kan nu låta kunder själva hämta upp maten, helt utan kostnad för restaurangen
● Kontaktlös leverans – ny funktion som gör det ännu enklare att få maten lämnad utanför dörren eller i trapphuset

* Så här går det till:
1. Ladda ner appen Uber Eats eller gå in på www.ubereats.com . Har du redan ett Uber-konto kan du logga in med samma uppgifter.
2. Ange leveransadress, välj maträtt och klicka beställ.
3. Skriv en anteckning i beställningen om du vill få maten lämnad utanför dörren, i trapphuset eller i lobbyn.
4. Spåra din leverans i appen från restaurangen till dörren.

RELATERAD LÄSNING