Hem NyheterVinnyhet Unik Champagnekväll med Antoine Billecart på Thoresta Herrgård

Unik Champagnekväll med Antoine Billecart på Thoresta Herrgård

av Livets Goda

Thoresta Herrgård, i samarbete med det anrika champagnehuset Billecart-Salmon, är stolta över att presentera en exklusiv champagnekväll med specialgästen Antoine Roland-Billecart. Evenemanget, som äger rum fredagen den 22 mars, ger gästerna en unik möjlighet att uppleva och lära sig mer om världsberömda champagner, presenterade av Antoine Billecart själv.

photo by Leif Carlsson

En kväll med Antoine Billecart

Antoine Roland-Billecart är den 6:e generationen från det familjeägda Champagnehuset Billecart-Salmon. Han kommer att vara värd för kvällen och dela med sig av sin djupa kunskap och passion för champagne. Denna personliga presentation av champagnerna ger gästerna en unik inblick i varje drycks distinkta kvaliteter och arv.

Om Billecart-Salmon

Billecart-Salmon, grundat 1818, är ett av de äldsta fortfarande familjeägda champagnehusen, känt för sin exceptionella kvalitet och raffinerade elegans. Med ett engagemang för traditionella tillverkningsmetoder kombinerat med modern innovation, har Billecart-Salmon skapat några av de mest uppskattade och prisbelönta champagnerna i världen.

En smakupplevelse utöver det vanliga

Under kvällen kommer gästerna att få ta del av en exklusiv provning av Billecart-Salmons utsökta champagner, inklusive några av deras mest prestigefyllda cuvéer. Dessa champagner kommer att ackompanjeras av en speciellt framtagen meny, designad för att komplettera varje glas champagne.

Thoresta Herrgård – En idyllisk miljö

Thoresta Herrgård, med sin natursköna herrgårdsmiljö, erbjuder den perfekta platsen för denna minnesvärda händelse. Herrgården är en plats där historia möter nutida lyx, och skapar en oöverträffad atmosfär för en kväll av gourmet och vinprovning.

RELATERAD LÄSNING