Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Uppföljaren till semmelchipsen: BRÄNNHETA CHIPS! 30 påsar endast för chiligalningar

Uppföljaren till semmelchipsen: BRÄNNHETA CHIPS! 30 påsar endast för chiligalningar

av Livets Goda

Semmelchipsen var en hetpotatis som engagerande, men detta är en hetpotatis på riktigt! Estrella har utmanat sig själva att skapa så BRÄNNHETA chips de bara kan. Nu är det upp till 30 personer att anta Estrellas Chilli Challenge. Endast 30 påsar har gjort av de brännheta chipsen.

Svala temperaturer ligger över Sverige, så nu värmer Estrella upp sommaren på riktigt med BRÄNNHETA CHIPS, en riktig Chilli Challenge för den som vågar.

– Chiliälskare är ofta engagerade och det finns alltid personer som kommenterar att våra hetare produkter inte är heta nog. Detta är ett roligt sätt att testa gränserna på! Vi kommer att låta vissa chiliälskare få chansen att testa, kommenterar Jenny Pira, PR & Social Media Manager

Med ”5 av 5 chillies” kan man bara säga att man verkligen måste älska hetta för att stå ut med dessa. Anställda på Estrella som erbjudit sig att testa under utvecklingen har både svettats, hickat, flåsat och gråtit efter test.

Varför är det 18 årsgräns?

– Chips som är så chilliheta som dessa kan ge upphov till såväl smakavdomningar på tungan som magont. Dessa är utifrån våra tester så pass heta att vi inte vill rekommendera dem till barn. När vi erbjuder tester och håller tävlingar kommer det därför att vara 18 årsgräns, kommenterar Brand Managern Karin Isaksson.

Hur får jag tag på dessa?

En del chilliälskare kommer att få personlig förfrågan om att testa chipsen. För andra kommer det att arrangeras tävlingar på Instagram och Facebook @EstrellaSverige

  • Begränsat antal: Endast 30 påsar á ca 80 gram
  • 5 av 5 chilifrukter
  • 18 års gräns
  • Inget för fegisar
image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING