1

Utvalda favoriter – här är prylarna du behöver inför semestern

Att planera semestern till punkt och pricka är en konst. Men för många ett måste för att lyckas få ro när det är dags att resa bort. Här har man listat några prylar som är en riktig räddare i nöden när du väl är borta. 

Neato – Städar ditt hus medan du är borta
¨ När du är borta dansar råttorna på bordet ¨, eller iallafall dammråttorna. Vi vet att de kommer på besök, hur mycket vi än kämpar emot. Låt då robotdammsugaren Neato D8 ta hand om det så att du kan komma hem till ett rent hus. Neato D8 har blivit utsedd till den smartaste robotdammsugaren med hjälp av sin teknik. Utrustad med laserteknik och millimeterprecision kartlägger och navigerar den runt i ditt hem. Du behöver alltså inte vakta din robot utan den sköter sig själv, den förstår var i hemmet den befinner sig och känner av exempelvis trappor och möbler. Neato har även en stor dammbehållare som gör att den inte behövs tömmas så ofta, perfekt när du är borta!

CTEK- Njord Go – när du vill känna dig fri att resa varsom helst med din elbil
Många har börjat resa med elbil vilket vi tycker är toppen, inte bara för miljöns skull utan även för plånboken. Men vissa är ännu tveksamma, kan man åka långt med en elbil? Svaret är ja! CTEK har lanserat en ny elbilsladdare ¨NJORD GO¨  som ger snabb och tillförlitlig laddning av elfordon. Både hemma och när du reser runt. Den är enkel att använda och går att styra via tillhörande gratisappen, där du även kan se och schemalägga din laddning. Appen visar även laddnings statusen på själva laddaren. Du monterar enkelt upp laddaren med ett tillhörande väggfäste eller kopplar den till ett CEE-uttag.

Tado – när du vill hålla koll på temperaturen hemma fast du är borta
Tado har en fjärrkontroll som kan hjälpa dig att styra de flesta luftvärmepumpar. Utrustad med olika lägen kan du schemalägga och kontrollera din temperatur samt ställa in på semsterläge för att spara ström. Med hjälp av flera sensorer kan fjärrkontrollen styra temperatur-, luftfuktighet-, volym-, och ljussensor. Du kan ansluta till wifi som gör att du kan styra allt via en app både hemma och när du är bortrest. ( lite osäker på vad jag skulle skriva om, då tado har fler produkter?)

AlcoSense – när du vill vara säker på vägen trots sommardrinkar
Sommaren består av många trevliga kvällar men ibland med lite för mycket alkohol. Har du en inplanerad bilsemester och vill vara en säker bilförare dagen efter är en alkoholmätare ett måste för dig i sommar. AlcoSense är en alkoholmätare som på ett enkelt sätt visar om du kan köra eller ej. Genom ett klick och ett blås får du resultatet direkt på displayen som alltid lägger sig högre eller precis.

CTEK – CS Free – när båten inte startar
Ge din båt en knuff i sommar med hjälp av en kraftfull batteriladdare. CTEK är ett varumärke i framkant inom batteriunderhåll-lösningar. I sommar när båten är urladdad hjälper CTEK CS FREE ditt batteri att komma igång inom 15 minuter. De är en portabel lösning vilket betyder att du inte behöver tillgång till ett eluttag. Du kan alltså ladda ditt fordonsbatteri vart du än befinner dig. Den är även utrustad med dubbla USB utgångar, så du smidigt kan ladda mobiler, datorer och kameror, när ett eluttag inte finns i närheten. Förutom för båten fungerar den även för motorcyklar, bilar och fritidsfordon.