1

Vad gör en bettingsida riktigt bra?

Som många säkert inte har undgått att märka finns det numera mängder av bettingsajter online, det är inte längre så många som drar iväg till sitt lokala spelombud för att lägga ett stryktips. Alla påstår att just de är den bästa bettingsidan, men hur vet man om det verkligen stämmer?

Artikeln är i samarbete med Betting24

Licens är det viktigaste

Som med mycket annat finns det inget enhetligt svar, helt enkelt därför att varje spelare inte är ute efter samma sak. Det som är guld värt för dig kanske är totalt oväsentligt för en annan. Det som alla bör hålla utkik efter, oavsett preferenser, är att sidan har en svensk licens. Spelbolag som har en svensk licens betalar skatt i Sverige, och tack vare detta är dina vinster skattefria. Om de saknar licens måste alltså du som spelare skatta när du vinner, och de har heller inte samma garantier för att det inte fuskas till exempel. Om en sajt skulle spärras för svenska spelare har du ingen möjlighet att veta om dina pengar kommer att finnas kvar.

Skillnader mellan olika bolag

När du har försäkrat dig om att bolaget har svensk licens bör du fundera över vilka dina prioriteringar är – ett brett utbud så att du kan spela på många olika sporter, olika satsningsmöjligheter för att inte alltid spela enbart på sluresultat eller kanske föredrar du att göra dina insättningar via Swish.

Något du självklart ska jämföra innan du lägger ditt vad är oddsen. Kom bara ihåg att du ska helst jämföra detta varje gång eftersom ett bolag som ger bättre odds på en viss match en viss dag inte inte gör det på alla matcher alla dagar. Om du spelar ofta kan det vara en bra idé att göra konton på flera olika sajter, sedan kan du enkelt lägga olika vad där du får bäst odds.

Ett alternativ många letar efter är möjligheterna att spela system av olika slag, att exempelvis plocka ut tretton matcher för ett 1X2 ger chansen att vinna höga summor.

Många spelare väljer helst de sajter som låter dig streama matcherna, det blir en helt annat spänning när du kan se exakt vad som händer i en live-sändning där hemma på surfplattan, mobilen eller datorn.

Ett annat bra tips är att jämföra recensioner från andra spelare, hur de tycker att allt har fungerat i praktiken. De ger oftast en rättvis bild av vad du kan förvänta dig, och det ser du smidigaste på jämförelsesajter som visar den här betygssättningen.