Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Vanilla Pecan Blondie är höstens stora Fairtrade-satsning på pint

Vanilla Pecan Blondie är höstens stora Fairtrade-satsning på pint

av Livets Goda

Inför höstens myskvällar lanserar Ben & Jerry’s Vanilla Pecan Blondie. En vaniljglass med sega bitar av brownies, pekannötter och salt karamell. Som ett fortsatt steg i sitt arbete som ansvarsfull producent, är vaniljen och sockret i Vanilla Pecan Blondie Fairtrade-märkta. 

Det är möjligt att du känner igen Vanilla Pecan Blondie sedan tidigare då den har varit en storsäljare bland Ben & Jerry’s sortiment av kulglass. På grund av den stora succén väljer varumärket nu att ta smaken till dagligvaruhandeln i form av en klassisk glasspint. Vanilla Pecan Blondie innehar flera typiska attribut som Ben & Jerry’s gärna inkluderar i sina glassar såsom sega brownies, crunch av nötter och krämig salt karamellsås. Med andra ord ett självklart tillskott till familjen!

Ben & Jerry’s Vanilla Pecan Blondie är till stor del tillverkad av Fairtrade-certifierade ingredienser och ägg från frigående höns, och kommer paketerad i en ansvarsfullt tillverkad förpackning. Rek. pris ut i dagligvaruhandeln blir 75 SEK/465 ml.

RELATERAD LÄSNING