1

Vardagsspänning för ökat välbefinnande

Vi människor säger oss ofta söka en trygg och lugn tillvaro. Att ha det ordnat och under kontroll är förvisso en skön känsla – men inte sällan vill vi också lämna den där trygga zonen. Det ligger nämligen också i människans natur att söka spänning och att ge sig ut på okända marker. Vi behöver adrenalinkickar för att känna oss mer levande.

Artikeln är i samarbete med bstaoddsbonusar

Det finns många sätt att skapa spänning. Allt från små vardagliga ting till extrema äventyr på liv och död. Något som definitivt ger oss adrenalinpåslag är sport av olika slag. Man behöver inte ens utöva den själv – det räcker med att kolla på när andra gör det. Ännu bättre blir det om man satsar på resultatet. Det kan får den mest ointresserade att sitta klistrad vid teven för att se hur allt slutar.

Fotboll världen över

Fotboll är den mest populära sporten i västvärlden, och det är också många som bettar på just fotboll. Det finns alltid matcher att spela på, finns det inget intressant i Sverige kan man spela på ligor utomlands. Innan du spelar – se till att du får bra odds och gärna en oddsbonus som ger dig ännu mer att spela för.

Kolla runt bland olika sajter på nätet för att lära dig mer om villkor och regler, men även för att få värdefulla tips innan du börjar betta. Börja i liten skala, glöm inte att adrenalinet kommer även om det handlar om små summor!

Att ha bra skärpa och is i magen

Att spel ger extra spänning och adrenalin till sporten och spelet vet vi. Vi ger till och med bettingstrategier olika namn efter våra kroppsdelar.

  • Spela med hjärnan

Man har läst på fakta om lag och spelare. Man vet hur reglerna i sporten funkar och dessutom hur olika odds och bettingregler kan hjälpa dig. Du vet säsongens statistik och vet hur ett logiskt utfall ser ut.

  • Gå på magkänslan

OK, handen på hjärtat – du vet allt ovanstående, du har kolla på lagen och vad alla går för. Men ändå tvekar du? Det här är magkänslan. Du satsar på något annat än det uppenbara på grund av en känsla du fått.

Den är svår att förklara men kan faktiskt ge utdelning. Här får man se upp – det går att vinna stort och det går att förlora allt. Satsa bara det du har råd att förlora.

Sedan är det ju också så att ju mer påläst man är desto bättre blir magkänslan..

  • Spela med hjärtat

De som bettar och spelar på vissa sporter gör det ofta av anledningen att de gillar att följa sporten. Och när man gillar en sport har man ofta ett favoritlag. Man vill ju gärna att favoritlaget ska vinna, men hur gärna man än vill vet man att man ibland får hårt motstånd.

 Brinn gärna för ditt lag och satsa på dem när du tror att det är rätt. Men spela inte bort dina pengar för att du gärna vill spela med hjärtat. Det går att supporta på bättre sätt och glöm inte att gemenskapen som finns hos supporters ger oss endorfiner i överflöd – något som kan behövas efter alla adrenalinkickar.