Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Världsberömd tequila möter det moderna japanska köket när Kasai och 1800 Tequila lanserar exklusiv cocktail- och avsmakningsmeny

Världsberömd tequila möter det moderna japanska köket när Kasai och 1800 Tequila lanserar exklusiv cocktail- och avsmakningsmeny

av Livets Goda

31 mars lanserar 1800® Tequila i samarbete med Kasai en unik dryck- och matupplevelse där tequilans agave möter influenserna i det moderna japanska köket. Samarbetet pågår under april och maj och innefattar en skräddarsydd Omakase-inspirerad avsmakningsmeny med fyra specialdesignade cocktails baserade på 1800® Tequila och en matmeny signerade restaurang Kasai.

Kasai är kända för sina kreativa samarbeten med dryckesvarumärken där inspirerande cocktails möter specialkomponerade maträtter. Under våren är det dags för Jose Cuervos tequilavarumärke 1800® Tequila att ta över cocktailmenyn med sin 100% agave premium tequila i kombination med specialdesignade matserveringar. Samarbetet innefattar en skräddarsydd avsmakningsmeny bestående av sju Kasai favoriter i fyra matserveringar. Till varje servering avnjuts en specialdesignad cocktail från 1800® Tequila som gör denna matupplevelse helt unik. Drinkarna, inspirerade av 1800 Tequilas smaker och karaktär, är noga framtagna av Kasais barchef Jonas Hallgren, i samråd med 1800® Tequila nordiska Brand ambassador Martin Juréhn.

– De latinska influenserna i det moderna japanska köket rimmar väl med tequilans agave. Därför har vi valt att samarbeta med 1800® tequila för att skapa cocktails som tillsammans med vår mat ger en unik smakupplevelse, säger Daniel Hedlund, Restaurangchef på Kasai.

Samarbetet lanseras 31 mars då Kasai erbjuder begränsat antal platser för allmänheten att avnjuta menyn och presentation om drinkarna tillsammans med 1800® Tequilas nordiska Brand ambassador Martin Juréhn.

– Tequila är den snabbaste växande kategorin i Europa just nu och vi är glada att representera ett av världens största tequila varumärken, Jose Cuervo som har 1800® Tequila i sin produktportfölj. 1800® är en 100% agave premium tequila vilket gör att den passar samarbetet med Kasai som är en förstklassig restaurang, säger Martina Talmet, Senior Brand Manager.

Avsmakningsmenyn kostar 1295 kr och finns tillgänglig på restaurang Kasai från 31 mars till 31 maj.

Boka ditt bord här.

Läs gärna mer om vad Livets Goda skrivit om tequilan i artikeln här >>>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING