Hem Vinvärlden Världspremiär – Gör ditt eget bubbel

Världspremiär – Gör ditt eget bubbel

av Livets Goda

Instant Sparkling är en helt ny och revolutionerande uppfinning som den svenska importören Handpicked Wines varit med att utveckla tillsammans med ESA (European Sparkling Association). Man är helt övertygad om att det här konceptet fullständigt kommer att revolutionera vårt sätt att konsumera champagne, prosecco, frizzante, cava, etc.

Från och med nu behöver man inte öppna en hel flaska för att njuta av ett glas bubbel. Ett glas räcker… Man kommer att kunna välja bland sina favoriter från en lång lista av välkända producenter och har man fest kan alla gäster välja efter eget tycke och smak.

Den helt unika produktionsmetoden har stora likheter med frystorkat. I korta drag så plockar man lagrade flaskor och häller ner dem i speciella tankar som sedan värms, kyls och roteras i noga uträknade tidsrymder. Slutprodukten blir ett lättflyktigt pulver som inte bara konserverar dryckens alla smaker utan även ser till att alkoholen bevaras med exakt samma volymstyrka som innan processen startade.

Och den är superenkel att använda. Du som redan gör ditt eget kolsyrade vatten kommer att känna igen dig direkt. Den enda lilla skillnaden är att du först häller en påse Instant Sparkling i glaset som du sedan fyller på med vanligt, kallt kranvatten.

Instant Sparkling brummar till och några sekunder senare överraskar den med ett glas av sitt favoritbubbel.

Pris: 1495 kr
Mer information och köp här >>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING