Under våren lanserar Sigdal Bakeri två fröcrackers – Crackers Herbs & Sea salt och Crackers Italian Spice. Små delikata aptitretare med fröer och kärnor – smaksatta med örter.
Sedan 2012 har Sigdal Bakeri producerat gourmet knäckebröd i den lilla orten Prestfoss i Norge. Recepten är utvecklade i ortens kök och producerat hantverksmässigt. Fröknäckebrödet är baserat på frön, kärnor och fullkorn.
2015 startade Sigdal Bakeri att sälja sin fröknäcken i Sverige. Nu tar man ytterligare ett grepp på den svenska knäckebrödsmarknaden och lanserar två sorters fröcrackers.
Dessa är:
Crackers Herbs & Sea salt – Solroskärnor, sesamfrö, rågmjöl, havregryn, linfrön, dinkelkli, vetekli, havssalt och örtblandning.
Crackers Italien Spice – Solroskärnor, havregryn, linfrön, sesamfrö, kryddblandning med tomat, vitlök, oregano, chili, rosmarin.
Rek. Pris 24,90:-
20 små aptitretare per förpackning.
De kommer att säljas på ICA Maxi, ICA Kvantum och ICA Supermarket.