Hem Mat & Restaurang Västerbottensost Lagar Live med Niklas Ekstedt

Västerbottensost Lagar Live med Niklas Ekstedt

av Livets Goda

Laga Live är en programserie bestående av tolv avsnitt som leds av en kock tillsammans med en känd gäst. De första sex programmen kommer att ledas av kocken Niklas Ekstedt och efter ett sommaruppehåll är det kocken Lisa Lemke som tar emot gäster i köket under sex veckor.

I varje avsnitt tar de emot en ny gäst där de tillsammans ger tips, inspirerar och lagar mat utifrån olika teman så som fisk, vilt eller vegetariskt beroende på tittarnas val.

– Hela idén med att bjuda in tittare som kan påverka under livesändningen känns superkul och bjuder samtidigt på ett spänningsmoment då ingen av oss vet hur programmet kommer att bli. På så sätt får tittaren följa med i hur det faktiskt går till under en matinspelning, på riktigt, säger Niklas Ekstedt. 

För ett anrikt varumärke som Västerbottensost med en lång tradition av hantverk är detta ny mark och ett innovativt grepp i hur man lagar mat i livesändning och ger möjlighet för tittarna att interagera, ställa frågor och vara med i matlagningen på riktigt.

– Västerbottensost är ett älskat varumärke som bär på en lång historia och tradition men vi har också alltid satt innovation i fokus. Därför känns det extra kul att tidigt testa detta format där vi möter människors önskan av att vara delaktiga, och konsumtion av rörligt material, säger Maria Forsner, produktchef, Västerbottensost.

Programserien Laga Live består av totalt tolv avsnitt och börjar sändas tillsammans med Niklas Ekstedt på Västerbottensost Facebook torsdagen 4 maj kl 19.30 och pågår under sex veckor med paus för Kristi Himmelsfärd. Efter ett sommaruppehåll tar Lisa Lemke vid den 17 augusti kl 19.30.

 

För att ta del av sändningen följer man Västerbottensost på Facebook.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING