Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Veganska nyheter från Quorn i vår

Veganska nyheter från Quorn i vår

av Livets Goda

Quorn ökar tempot och lanserar två veganska nyheter i vegofrysen.
– Korv är överlägset den produkt vi får flest önskemål om så det känns super att vi har en riktigt bra korv i vårt sortiment igen. Vi fortsätter också satsningen på vårt populära Chicken Style-sortiment och utökar med Buffalo Wings, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

Quorn är gjort av mycoprotein, produkterna är lättlagade och populära i vardagen. Nu kommer ytterligare två snabba nyheter som dessutom är helt veganska: Quorn Vegokorv och Quorn Vegan Buffalo Wings. Nyheterna kommer ut i svenska butiker i mitten på mars.

Den nya veganska korven är matig och milt kryddad, den är något mindre än en klassisk grillkorv. Quorn Vegokorv passar i en mängd olika rätter och serverad i en minibaguette funkar den perfekt som ett alternativ till traditionell korv i bröd.

Quorn Vegan Buffalo Wings är den senaste nyheten i det populära Chicken Style-sortimentet som Quorn kommer fortsätta satsa på framåt. De panerade och krispiga bitarna är riktigt smakrika och perfekta för alla som gillar lite sting. De är enkla att tillaga i ugn och passar lika bra till pommes frites och klyftpotatis som till ris och grönsaker.

Quorn Vegokorv.
En förpackning innehåller 270 g och den kommer ut v11 i frysdiskarna hos ICA och City Gross. Cirkapris 33,90 kr.
Quorn Vegan Buffalo Wings.
En förpackning innehåller 250 g och den kommer ut v11 i frysdiskarna hos ICA och City Gross. Cirkapris 38,90 kr.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING