Hem Mat & Restaurang Verandan på Grand Hôtel öppnar bakficka lagom till fotbolls-EM

Verandan på Grand Hôtel öppnar bakficka lagom till fotbolls-EM

av Livets Goda

I sommar finns det en chans att uppleva något helt nytt som tidigare aldrig varit möjligt. Verandan på Grand Hôtel i Stockholm öppnar bakficka i Vinterträdgården och visar sommarens fotbolls-EM. En unik restaurangupplevelse med 360 graders projektion kommer ge gästen en känsla av att befinna sig mitt i ett publikhav. Det i kombination med mat från Verandan kommer skapa en svårslagen upplevelse.

Från och med den 11 juni när Europamästerskapet i fotboll inleds, till och med finaldagen den 11 juli, förvandlas Vinterträdgården till en sprakande fotbollsscen och restaurangupplevelse med tydliga sportinfluenser. Grand Hôtels största eventyta, Vinterträdgården, är idag utrustad med teknik i världsklass och den ska nu för första gången användas i ett idrottssammanhang. Hotellets tekniska samarbetspartner Creative Technology kommer att projicera samtliga väggar för att skapa en känsla av att man befinner sig i händelsernas centrum.

– Det känns nästan lite overkligt att Grand Hôtel ska få en sprakande fotbollsscen under fotbolls-EM. Vi arrangerar årligen event av alla dess slag i Vinterträdgården och det känns så kul att vi ska få använda både lokalen, men kanske framför allt den teknik vi har, till att visa sport. Det kommer bli en riktigt häftig upplevelse. Nu håller vi tummarna för att vi ska få se riktigt fin och underhållande fotboll i sommar, säger Pia Djupmark, vd Grand Hôtel.

Under fotbollsmånaden förvandlas Vinterträdgården till Verandans bakficka och menyn kommer att präglas av restaurangens klassiker i kombination med ett par utvalda fotbollsrätter. För att förenkla flödet och maximera upplevelsen för gästen så beställs maten till bordet via en app. Det blir ett begränsat antal platser och bordsbokning sker via Grand Hôtels hemsida. Alla rådande restriktioner och rekommendationer som Folkohälsomyndigheten utfärdat kommer att följas.

– Det är få ställen som kan kombinera en fotbollsupplevelse utöver det vanliga med Verandans matnivå. Det är just den kombinationen som är så härlig. Jag tycker att det är fantastiskt att man kommer kunna avnjuta Biff Rydberg eller Wallenbergare samtidigt som man får se på fotboll, men det ska finnas något för alla smaker på menyn och självklart är även dryckesgäster välkomna, säger Karl Persson Food and Beverage Manager Grand Hôtel.

Grand Hôtel kommer att visa utvalda matcher i fotbolls-EM 2021. Vinterträdgården kommer att öppna en timme för matchstart.

Bordsbokning sker via hemsidan: www.grandhotel.se/fotbolls-em

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING