Vilket kaffe väljer våra mammor?

Livets Goda 21 May, 2018
Övrigt Livets Goda följer med stort intresse Kafferosteriet Koppars utveckling i Sverige och nu inför kommande Mors Dag så passar personerna bakom rosteriet på att bjuda på informationen om deras mammors weapon of choice när det kommer till just kaffe.

- Vi vill passa på att lyfta fram våra älskade mammor i strålkastarljuset nu inför mors dag, berättar Fredrik, grundare av Kafferosteriet Koppar. 

Kafferosteriet Koppar består idag av Hugo, Fredrik och Julianna och här får vi reda på vilket favoritkaffe Natalia, Asta och Lotta föredrar.

Hugos mamma njuter av N˚6 Mustig
"Första gången jag drack Mustig var när vi var ute i skogen, direkt ur termosen och det smakade så ljuvligt. Så himla kul att min son är med och skapar dessa otroliga smaker!"
Lotta
Fredriks mamma dricker mer och mer N˚2 Mellanrost
"Innan Fredrik startade KOPPAR drack vi alltid mörkrost, så vi började såklart med N˚1 Mörkrost här också. Nu växlar vi, men det blir mer och mer N˚2 Mellanrost ju längre tiden går."
Asta
Juliannas mamma älskar N˚4 Etiopien
"Jättegod både på morgonen och till eftermiddagsfikat. Jag dricker mitt kaffe utan mjölk och socker i och uppskattar verkligen den mildare och sötare smaken."
Natalia

 

Säg det med ett Kaffebrev
Har du tillfällen då du vill gratulera någon, tacka för något eller skicka lite styrka utan att det kostar skjortan, men ändå får mottagaren att jubla av glädje? Ett Kaffebrev med en personlig hälsning från är ett säkert kort där väldoften och upplevelsen börjar redan i mottagarens brevlåda!

Beställ senast kl 16.00 på onsdag för att vara säker på att Kaffebrevet kommer fram till helgen!

Överraska någon med ett kaffebrev här >>

Relaterad läsning:

KOPPAR lanserar No 7 Ursprung och Livets Goda kan redan nu avslöja innehållet i första Kaffebrevet

Nyrostat kaffe med pondus till påsken

En kaffenörd provar Kafferosteriet Koppars Mellanrost No 2


Succé för Dilmah School of Tea i Stockholm – Sveriges största te-event någonsin

Övrigt Dilmahs världsberömda School of Tea gick av stapeln på Fotografiska…
19 Oct, 2018

Små partier ÖL 19 oktober 2018 – 13 drycker provade

Whisky och Bourbon Premium En lansering med kul mix av nyheter. Bland favoriterna finns…
19 Oct, 2018

En chardonnay som är lojal mot såväl druva som ursprung

Vin Piemonte är nog för en lejonpart av vinkonsumenter synonymt med…
18 Oct, 2018

Mycket exklusiv upplaga av Hernö Blackcurrant när naturen får bestämma

Whisky och Bourbon Sommarens extrema väderförhållanden påverkar skörden av svarta vinbär som i…
17 Oct, 2018

Svensken Emil Hed imponerar med hållbara cocktails under globala World Class-mästerskapen

Whisky och Bourbon I måndags kväll förra veckan hölls den globala tävlingen för…
17 Oct, 2018
Artikelarkivet