Vilket kaffe väljer våra mammor?

Livets Goda 21 May, 2018
Övrigt Livets Goda följer med stort intresse Kafferosteriet Koppars utveckling i Sverige och nu inför kommande Mors Dag så passar personerna bakom rosteriet på att bjuda på informationen om deras mammors weapon of choice när det kommer till just kaffe.

- Vi vill passa på att lyfta fram våra älskade mammor i strålkastarljuset nu inför mors dag, berättar Fredrik, grundare av Kafferosteriet Koppar. 

Kafferosteriet Koppar består idag av Hugo, Fredrik och Julianna och här får vi reda på vilket favoritkaffe Natalia, Asta och Lotta föredrar.

Hugos mamma njuter av N˚6 Mustig
"Första gången jag drack Mustig var när vi var ute i skogen, direkt ur termosen och det smakade så ljuvligt. Så himla kul att min son är med och skapar dessa otroliga smaker!"
Lotta
Fredriks mamma dricker mer och mer N˚2 Mellanrost
"Innan Fredrik startade KOPPAR drack vi alltid mörkrost, så vi började såklart med N˚1 Mörkrost här också. Nu växlar vi, men det blir mer och mer N˚2 Mellanrost ju längre tiden går."
Asta
Juliannas mamma älskar N˚4 Etiopien
"Jättegod både på morgonen och till eftermiddagsfikat. Jag dricker mitt kaffe utan mjölk och socker i och uppskattar verkligen den mildare och sötare smaken."
Natalia

 

Säg det med ett Kaffebrev
Har du tillfällen då du vill gratulera någon, tacka för något eller skicka lite styrka utan att det kostar skjortan, men ändå får mottagaren att jubla av glädje? Ett Kaffebrev med en personlig hälsning från är ett säkert kort där väldoften och upplevelsen börjar redan i mottagarens brevlåda!

Beställ senast kl 16.00 på onsdag för att vara säker på att Kaffebrevet kommer fram till helgen!

Överraska någon med ett kaffebrev här >>

Relaterad läsning:

KOPPAR lanserar No 7 Ursprung och Livets Goda kan redan nu avslöja innehållet i första Kaffebrevet

Nyrostat kaffe med pondus till påsken

En kaffenörd provar Kafferosteriet Koppars Mellanrost No 2


VASA Bryggeri börjar med öl; återlanserar det gamla varumärket Sundsvalls Öl

Whisky och Bourbon VASA Bryggeri återlanserar nu det nostalgiframkallande och lokala varumärket Sundsvalls…
18 Jun, 2018

Silver till Sverige i kock-EM

Mat och Restaurang Det blev tre nordiska länder på pallen i Bocuse d’Or…
17 Jun, 2018

Daniel Roos midsommartårta - inspirerad av Nordiska bär sommarlakrits från Lakrids by Johan Bülow

Övrigt Nobelkonditorn Daniel Roos har i samarbete med danska premiumlakritsen Lakrids…
14 Jun, 2018

Så ser svenskarna på VM och snacks – stor undersökning från Estrella

Övrigt Estrella har genom Norstat tagit fram statistik på hur konsumenterna…
14 Jun, 2018

Fotbollssommar i Hornstull och en helt ny öl inspirerad av sommaren 94

Whisky och Bourbon Fotbolls-VM drar igång den 14 juni i Ryssland men också…
14 Jun, 2018

Välkommen till Kyrkeby – Sveriges äldsta bränneri

Whisky och Bourbon Ingen annanstans i Sverige har det bränts brännvin så länge…
13 Jun, 2018

Silver till Sverige i Kock-EM Norge, Sverige och Danmark i topp när Bocuse d’Or avgörs i Turin

Mat och Restaurang Sebastian Gibrand kammade hem en silvermedalj till Sverige i Bocuse…
13 Jun, 2018

Säljstart för VM-fatet

Whisky och Bourbon På torsdag är det avspark i Fotbolls-VM. Klockan 14.00 rullar…
13 Jun, 2018

En mycket lyckad tappning från Ballentine´s - Miltonduff 15 Years Old

Whisky och Bourbon Ballantine’s har tillverkat klassiska och prisvinnande blends i över 190…
11 Jun, 2018

Elever från Grythyttan skapar vin för sydafrikanska Roodeberg

Vin I slutet av maj tävlade 33 sommelierstudenter om 11 lag…
11 Jun, 2018
Artikelarkivet