Vilket kaffe väljer våra mammor?

Livets Goda 21 May, 2018
Övrigt Livets Goda följer med stort intresse Kafferosteriet Koppars utveckling i Sverige och nu inför kommande Mors Dag så passar personerna bakom rosteriet på att bjuda på informationen om deras mammors weapon of choice när det kommer till just kaffe.

- Vi vill passa på att lyfta fram våra älskade mammor i strålkastarljuset nu inför mors dag, berättar Fredrik, grundare av Kafferosteriet Koppar. 

Kafferosteriet Koppar består idag av Hugo, Fredrik och Julianna och här får vi reda på vilket favoritkaffe Natalia, Asta och Lotta föredrar.

Hugos mamma njuter av N˚6 Mustig
"Första gången jag drack Mustig var när vi var ute i skogen, direkt ur termosen och det smakade så ljuvligt. Så himla kul att min son är med och skapar dessa otroliga smaker!"
Lotta
Fredriks mamma dricker mer och mer N˚2 Mellanrost
"Innan Fredrik startade KOPPAR drack vi alltid mörkrost, så vi började såklart med N˚1 Mörkrost här också. Nu växlar vi, men det blir mer och mer N˚2 Mellanrost ju längre tiden går."
Asta
Juliannas mamma älskar N˚4 Etiopien
"Jättegod både på morgonen och till eftermiddagsfikat. Jag dricker mitt kaffe utan mjölk och socker i och uppskattar verkligen den mildare och sötare smaken."
Natalia

 

Säg det med ett Kaffebrev
Har du tillfällen då du vill gratulera någon, tacka för något eller skicka lite styrka utan att det kostar skjortan, men ändå får mottagaren att jubla av glädje? Ett Kaffebrev med en personlig hälsning från är ett säkert kort där väldoften och upplevelsen börjar redan i mottagarens brevlåda!

Beställ senast kl 16.00 på onsdag för att vara säker på att Kaffebrevet kommer fram till helgen!

Överraska någon med ett kaffebrev här >>

Relaterad läsning:

KOPPAR lanserar No 7 Ursprung och Livets Goda kan redan nu avslöja innehållet i första Kaffebrevet

Nyrostat kaffe med pondus till påsken

En kaffenörd provar Kafferosteriet Koppars Mellanrost No 2


Nu lanseras den i Sverige - Louis Roederer Cristal 2008

Vin Efter tio års omsorgsfull lagring har VinUnic nu glädjen att…
16 Aug, 2018

Alkoholfri bärs – mer populärt än någonsin

Whisky och Bourbon Allt fler svenskar dricker alkoholfri öl och under den varma…
15 Aug, 2018

Bank Hotel

Mat och Restaurang Nu öppnar Stureplansgruppen sitt nya boutiquehotell – Bank Hotel. Hotellet…
15 Aug, 2018

Frida Ronge blir ambassadör för hållbart fiske

Mat och Restaurang Genom den internationella organisationen MSC, Marine Stewardship Council blir Frida…
14 Aug, 2018

Nils Oscar Kellerbier är topp tio i världen

Whisky och Bourbon Nils Oscar Bryggeri och spannmålsföretaget Warbro Kvarn har sedan i…
13 Aug, 2018

Portia Roble - Omfångsrikt vin med med skönt kompspel och finurliga soloslingor

Vin Portia Roble är producerat av Bodegas Portia, som är det…
10 Aug, 2018
Artikelarkivet