Hem NyheterVinnyhet Vill du vara med och utveckla affärerna hos en av Sveriges mest framgångsrika vinimportörer?

Vill du vara med och utveckla affärerna hos en av Sveriges mest framgångsrika vinimportörer?

av Livets Goda

Senior Produktchef till The Wineagency AB

Om företaget

The Wineagency är en av Sveriges ledande vinimportörer med en portfölj som består av både stora och små vinproducenter från Europa och övriga världen. The Wineagency representerar nästan uteslutande familjeägda företag, med vilka man har ett nära samarbete med för att ständigt förstärka deras närvaro på den svenska marknaden.

The Wineagency ingår i Vingruppen i Norden, en av Sveriges mest framgångsrika vinimportörsgrupper.

Om uppdraget

Rollen passar dig som brinner för att utveckla befintliga och också hitta nya produkter/producenter som efterfrågas på marknaden. Rollen innebär att strategiskt och operativt planera, initiera och utveckla produktutbudet tillsammans med producenterna, ibland hela vägen från druva till färdig produkt!

Uppdraget innebär att aktivt arbete med den framtida tillväxten – utveckla befintliga relationer och etablera kontakter med nya producenter som framtida samarbetspartners till The Wineagency; bygga, utveckla och vårda relationer för ett framgångsrikt arbete.

Fokus i din roll kommer att vara:

– Att vidareutveckla befintliga producenter/produkter

– Att proaktivt arbeta med Systembolagets upphandlingar

– För hela The Wineagencys räkning ansvara för och arbeta med uppföljning av Travel Retail, CSR, Fairtrade, hållbarhetsprocesser

Vem är du:

Du har ett gediget intresse för vin, ett starkt kommersiellt driv och känner dig bekväm att diskutera vin med branschfolk. Vi söker dig med erfarenhet från branschen och Systembolagets affärsprocess.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Till sättet är du flexibel, självgående och ansvarstagande samt trivs i en entreprenörspräglad miljö med en händelserik vardag.

Du är en positiv person med en förtroendegivande attityd, ett affärsmässigt och professionellt förhållningssätt.

Vi tror att du har akademisk examen eller motsvarande med inriktning ekonomi/marknadsföring. Du har dokumenterade kunskaper om vin såsom Restaurangakademien, WSET eller Restauranghögskolan, eller på annat sätt som verifierar dina djupa kunskaper och intresse om vin.

Vi erbjuder en spännande utveckling för dig som är genuint intresserad av vin och som vill jobba hos en av de ledande i branschen. Goda anställningsvillkor och förmåner.

Goda kunskaper i tal/skrift i svenska och engelska (obehindrat)

Tjänsten innebär självklart många dagar på resande fot till producenter, internationella möten och mässor – med bas i Stockholm på kontoret Regeringsgatan.

Intresserad? Hör av dig till oss för att veta mer och ansök via länken här – Ring Susanna Boman 0739 86 63 53 eller Fredrika Schartau 0705 10 71 30.

Intervjuer kommer ske löpande.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING