Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Vin i Västerås åter – i ny exklusiv tappning

Vin i Västerås åter – i ny exklusiv tappning

av Livets Goda

Vin i Västerås har sedan starten 2012 varit ett givet inslag för alla vinälskare i Västerås med omnejd. 2020 var ett annorlunda år och vinmässan fick pausas men 29-30 oktober 2021 är det äntligen dags igen när vinmässan slår upp portarna till Västerås Konserthus.

  • Det är många som har hört av sig till oss och undrat när vi kommer tillbaka så längtan har varit stor, säger Tobias Hultberg, VD på Aros Congress Center AB som arrangerar Vin i Västerås tillsammans med Svenska Dryckesmässor.

Tidigare har Vin i Västerås arrangerats i Aros Congress Center men i år flyttar mässan in i konserthusets lokaler.

  • Det känns mycket spännande att komma tillbaka och kunna utveckla mässan i dessa vackra lokaler och kunna erbjuda besökarna en ännu mer exklusiv upplevelse, det har absolut varit värt att vänta på.

Just nu håller projektteamet på att boka in årets alla utställare som alla ser fram emot att träffa västeråsarna igen. Biljetterna till årets mässa planeras att släppas i slutet av augusti och arrangörerna tror att dom kommer att sälja slut rekordsnabbt.

  • Vin i Västerås 2021 kommer att se annorlunda ut än vad besökarna är vana vid och just nu skissar vi på olika scenarion utifrån olika förutsättningar i och med corona. Både eventuella restriktioner och en ny lokal gör att biljetterna kommer att vara begränsade så vi rekommenderar att man köper sin biljett i god tid och följer vår Facebooksida för att hålla sig uppdaterad om höstens biljettsläpp.

Arrangörerna menar dock att det känns inspirerande och som ett naturligt steg att kunna erbjuda en ny typ av mässa som ska kännas mer exklusiv där både lokalen, färre besökare och väl utvalda utställare spelar in. Nytt för i år kommer också vara att mässan kommer innehålla musikaliska inslag.

  • Det känns självklart att väva in musik när vi är i Konserthuset och det känns också som två upplevelser som hör ihop, avslutar Tobias Hultberg.

Fakta

Vin i Västerås 29-30 oktober 2021 i Västerås Konserthus.
Vin i Västerås arrangeras av Svenska Dryckesmässor och Aros Congress Center AB
Håll er uppdaterade via hemsidan www.vinivasteras.se och www.facebook.com/vinivasteras

Bild: Stanley Wong, Svenska Dryckesmässor, Minny Källman, Svenska Dryckesmässor, Anna Ljunggren, Aros Congress Center AB och Tobias Hultberg, Aros Congress Center AB

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING