Vindaloo på lamm serverad med Raita

Livets Goda 22 Aug, 2019
Mat och Restaurang Premium Det portugisiska inflytandet i Indien märks inte minst genom matlagningen där influenserna från besittningstiden tydligt visar sig. Vindaloo är sprunget ur det portugisiska ursprunget och har sedan utvecklats under årens lopp. Idag tänker vi främst på lamm när den riktigt kryddstarka anrättningen står på menyn men faktum är att det främst tillagats på fläsk. Här väljer vi dock lamm men snålar inte med kryddorna – det är ju därför vi inte kan låta bli att beställa in Vindaloo på restaurang. Tack och lov finns det en dryck som fixar hettan fullständigt lysande!

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Rockys återkomst: Sveriges mest öldrickande hund är tillbaka - med en Pilsner Urquell i handen

Whisky och Bourbon Pilsner Urquell fortsätter samarbeta med äkta original och näst på…
16 Sep, 2019

Pocket by Pontus dukar upp på Lidingö

Mat och Restaurang Nya Lidingö Stadshus får nu ett förstklassigt restaurangtillskott när krögaren…
16 Sep, 2019

Ulrika Brydling tilldelas Karin Franssons mentorpris 2019

Mat och Restaurang Ulrika Brydling har tilldelats Karin Franssons mentorpris 2019. Priset syftar…
16 Sep, 2019

Zero Waste Ale – En bröl är Scandics senaste hållbarhetslansering

Whisky och Bourbon Nu når Scandics nästa hållbarhetssatsning svenska ölfantaster. Den 16 september…
16 Sep, 2019
Artikelarkivet