Vinet & Maten mars 2025

av Livets Goda

Vinet & Maten mars 2025:  Vår passion för mat är lika stor som vår passion för dryck, och gärna de två i kombination. Vi arbetar ständigt med att experimentera och testa både klassiska och innovativa smakkombinationer när vi matchar vin, öl eller whisky med rätterna. Med andra ord är alla recept som du hittar i den här specialutgåvan skapade, författade och provade av oss på Livets Goda…

Den här receptsamlingen är en hyllning till de råvaror vi älskar och ofta använder i köket på Livets Goda. Från den djupa umamin i stekt ostronskivling till den subtila sötman i ugnsbakad butternutpumpa, från den lyxiga mörheten i tournedos till den lena krämigheten i smält choklad. Vi har låtit oss inspireras av både klassiska och moderna smakkombinationer – där picklad röd spetskål lyfter en krispig kycklingfilé, där polkabetan får fram sin sötma genom lätt grillning, eller där svartris ger en djup och nötig kontrast till varje tugga. Våra influenser är hämtade från världens matkulturer.

Låt dig inspireras, smaka, experimentera – och framför allt, njut!
Varje recept presenteras med ett unikt vintips.

Du som är Premium & PremiumPlus laddar ner utgåvan kostnadsfritt HÄR >>

Är du inte Premium/PremiumPlus än, men är intresserad av att veta mer och teckna, se HÄR>>

Vinet&Maten Mars 2025 specialen kan även köpas som ett digitalt lösnummer HÄR >>

Som vanligt finns utgåvan såklart på Readly HÄR >>

Vinet & Maten mars 2025

Vinet & Maten mars 2025