Hem Nyheter Vitamin Well lanserar en ny serie: sockerfria Vitamin Well Zero

Vitamin Well lanserar en ny serie: sockerfria Vitamin Well Zero

av Livets Goda

Vitamin Well lanserar nu Vitamin Well Zero – en serie stilla, smakrika och vitamin- och mineralberikade törstsläckare som är sockerfria. Nyheten släpps i tre olika, goda, smaker: Raspberry, Pineapple och Apple.

– Efterfrågan på sockerfria drycker har ökat varje år. Vi är glada över att nu kunna erbjuda en ny funktionell dryck utan socker som fortfarande är fruktig och full av smak. Den är perfekt för dem som letar efter ett modernt alternativ till läsk eller juicer, säger Petter Ericson Hållén, global varumärkeschef för Vitamin Well.

Vitamin Well Zero kommer inledningsvis i tre fräscha fruktsmaker: Apple, Pineapple och Rasberry. De innehåller en kombination av noga utvalda vitaminer och mineraler och är alla stilla och sockerfria.

– Sockerfritt har aldrig smakat så här gott. Smakmässigt är de otroliga, säger Petter Ericson Hållén.

Liksom alla Vitamin Wells drycker serveras Zero i flaskor gjorda av 100 procent återvunnen plast.

Tre nya smaker

Raspberry – med hallonsmak och toner av citron, är för de som vill vara redo för vad som komma skall, med ett innehåll av till exempel niacin, pantotensyra och magnesium, som alla bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning.

Apple – som kombinerar äpple och fläder, är utvecklad för att vara ett stöd i vardagen: den innehåller vitamin C och D samt selen, som alla bidrar till immunsystemets normala funktion.

Pineapple – med smak av ananas och grapefrukt, har ingredienser anpassade för att vårda hår och hud. Den innehåller biotin och selen, som bidrar till att bibehålla normalt hår, och niacin som tillsammans med biotin bidrar till att bibehålla normal hud.

Vitamin Well Zero-serien lanseras i Sverige den 16 april och kommer att finnas tillgängliga hos återförsäljare över hela landet och online via till exempel tyngre.se.

RELATERAD LÄSNING