Hem Nyheter Vitamin Well Run of Hope

Vitamin Well Run of Hope

av Livets Goda

Vitamin Well Run of Hope: Flera vintersportstjärnor gästar årets upplaga av loppet i Hagaparken på söndag, den 14:e maj. De välmeriterade skidskyttesystrarna Hanna och Elvira Öberg och den flerfaldiga världsmästaren i längdskidor, Ebba Andersson, deltar under evenemanget och kommer bland annat att agera medaljutdelare vid både vuxna och barns målgång. Redan nu har rekordmånga anmält sig för att delta och bidra till kampen mot barncancer.

Run of Hope

Vitamin Well-ambassadörerena Hanna Öberg, Elvira Öberg och Ebba Andersson kommer att vara på plats under loppet i Hagaparken på söndag.

Det har nu blivit dags för den åttonde upplagan av Vitamin Well Run of Hope. Deltagarna springer, joggar eller går 4,5 (eller 9 om man vill!) kilometer i natursköna Hagaparken och samlar genom sitt deltagande in pengar till Barncancerfondens arbete för barn och familjer som drabbas av barncancer.

I anslutning till loppet finns också en rad aktiviteter för hela familjen, så som ett kortare barnlopp, fiskedamm, utställare, mat och dryck, och mycket mer. Nu finns dessutom chansen att träffa Vitamin Well-ambassadörerna Ebba Andersson, Hanna Öberg och Elvira Öberg samt Barncancerfondens löparprofil Malin Ewerlöf.

– Att röra på sig i ett gott syfte ska vara ett enkelt val. Därför känns det så roligt att få med sig Ebba, Hanna och Elvira till Vitamin Well Run of Hope. Chansen att träffa våra fantastiska vintersportstjärnor ger ett fantastiskt mervärde för de flera hundra som redan anmält sig, som vi nu hoppas blir ännu fler. Ju fler vi är, desto större skillnad kan vi göra för de barn och familjer som drabbas av barncancer, säger Petter Ericson Hållén, marknadsansvarig för Vitamin Well globalt.

Alla deltagaravgifter och insamlade medel går till Barncancerfondens arbete för drabbade barn och familjer. Vitamin Well Run of Hope startar 13.00 och barnloppet startar klockan 12.30, söndagen den 14 maj vid tennisbanorna i Hagaparken.

För mer information och anmälan, vänligen besök https://www.barncancerfonden.se/event/run-of-hope/ eller här https://www.vitaminwell.com/sv/run-of-hope/.

Ta med medarbetarna på årets viktigaste lopp! Ni som anmäler er som företag har chansen att vinna en hel pall Vitamin Well Prepare. För mer information om hur ni gör för att delta i loppet (och tävlingen), vänligen mejla nils.lindgren@vitaminwell.se.

RELATERAD LÄSNING