Hem Nyheter Vitamin Well släpper en ny smak: Enhance, med smak av apelsin

Vitamin Well släpper en ny smak: Enhance, med smak av apelsin

av Livets Goda

Vitamin Well lanserar nu den nya smaken Vitamin Well Enhance. En stilla dryck med smak av apelsin, berikad med noga utvalda vitaminer, såsom vitamin C, B6 och niacin.

– Vitamin Well Enhance är drycken för de som önskar att göra vanliga stunder extraordinära, säger Petter Ericson Hållén, global varumärkeschef för Vitamin Well.

Vitamin Well utökar sitt sortiment av moderna törstsläckare med en ny smak: Vitamin Well Enhance. Med sin noga utvalda och mångsidiga kombination av vitaminer är den den perfekta törstsläckaren för alla som strävar efter att bli bättre i sommar.

– Vitamin Well Enhance kombinerar en rik och fruktig apelsinsmak med den fräschör som vi alla vill ha från en törstsläckare, speciellt under sommaren. Med sin goda smak och vitamininnehåll är den gjord för att göra vardagsstunder mer speciella, säger Petter Ericson Hållén.

Vitamin Well Enhance innehåller vitamin C, niacin och pantotensyra som alla bidrar till att minska trötthet och utmattning. Enhance innehåller också vitamin B6 som bidrar till normal energiomsättning och normal funktion av immunsystemet. Dessutom bidrar vitamin C till ökat järnupptag.

Liksom alla Vitamin Well-drycker är Enhance stilla, lågkalori, sötad med fruktos (fruktsocker) och utan konserveringsmedel. Flaskan är gjord av 100 procent återvunnen plast och har, som alltid, den stilrena och skandinaviska Vitamin Well-designen.

Vitamin Well Enhance lanseras i Sverige, Finland, Spanien, Estland, Slovenien och Storbritannien under våren. Från och med den 3:e april finns den tillgänglig i butiker över hela Sverige samt online genom en mängd återförsäljare, så som tyngre.se.

Som en del av den nya lanseringen kommer Vitamin Well bidra med Enhanced Experiences under evenemang, aktiviteter och på platser utanför sportens värld, såsom universitet. Se till att följa Vitamin Well på Instagram och TikTok för att hålla dig uppdaterad kring all som händer. Vitamin Well lanserar också Enhance precis när löparsäsongen når full fart och framför oss ligger otaliga lopp, träningspass och community-träffar över hela världen.

Dessutom fortsätter Vitamin Well att stötta toppidrottare, så som fotbollsspelaren Dejan Kulusevski (SE), tennisspelarna Casper Ruud (NO), Emil Ruusuvuori (FI) och Tim van Rijthoven (NL), löparen Jakob Ingebrigtsen (NO) och livsstilsprofilen och löparen Alica Schmidt (DE).

RELATERAD LÄSNING