Hem Whisky & Bourbon Way Out West fortsätter satsning på alkoholfritt

Way Out West fortsätter satsning på alkoholfritt

av Livets Goda

– Vi ser en ökad efterfrågan på alkoholfria drycker både till vardags och på festivaler. Vi är därför väldigt glada att kunna erbjuda ett stort utbud av spännande alkoholfria drycker på Way Out West, säger Peter Roland, VD och initiativtagare till GodDryck.

Det är det tredje året i rad som Way Out West har den alkoholfria baren ”Bar för alla”. I år serveras fem spännande mocktails baserade på GodDrycks ekologiska alkoholfria mousserande viner. Recepten är framtagna av renommerade Göteborgsbartendern Sylvain “Sly” Suzeau som bland annat varit finalist i Årets Bartender.

Hela barens intäkter går oavkortat till GodDrycks välgörenhetspartners som är SOS Barnbyar, Naturskyddsföreningen, Läkare Utan Gränser, Hand in Hand, IOGT-NTO och Barncancerfonden. Fördelningen av intäkterna kommer att göras upp genom omröstning i sociala kanaler under festivalen. 

TIMJAN CITRON NO 1
Alkoholfri drink med smak av timjan och citron som serveras i “Bar för alla”.
Timjansockerlag – Koka upp 1 dl socker med 1 dl vatten. När sockerlagen kokat upp, tillsätt fem timjamkvistar. Låt svalna.

Drink -Teknik: built up
1. 1.5 cl Timjansockerlag.
2. 3 cl Brämhults Lemonad.
3. Toppa upp med Goda Bubblor No 1.
4. Garnera med en färsk timjankvist.

Servera gärna i ett champagneglas.
Recept av Sylvain “Sly” Suzeau.

OM GODDRYCK
GodDryck säljer alkoholfria drycker till mat och fest. GodDryck lanserades 2015 och ägs till 100% av stiftelsen GoodCause. Precis som systerbolagen, GodEl och GodFond, kommer vinsten från bolaget att gå till välgörande ändamål. GodDrycks välgörenhetspartners är Barncancerfonden, Hand in Hand, IOGT-NTO, Läkare utan Gränser, Naturskyddsföreningen och SOS- Barnbyar. Läs mer på www.goddryck.se 

OM WAY OUT WEST
Way Out West är en musikfestival som arrangerats årligen sedan 2007. Tredagarsfestivalen äger rum den 10–12 augusti i Göteborg.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING