Hem NyheterVinnyhet We & Wine och Champagne Laurent-Perrier ingår strategiskt partnerskap

We & Wine och Champagne Laurent-Perrier ingår strategiskt partnerskap

av Livets Goda

We & Wine och Champagne Laurent-Perrier är stolta över att tillkännage att de ingår ett långsiktigt partnerskap för  distributionen av Laurent-Perriers champagner på den svenska marknaden.

Laurent-Perrier är det femte största champagnehuset i världen: men även om det är ett internationellt champagnehus ägs det fortfarande av familjen Nonancourt. Utöver deras höga kvalitet och unika stil utmärks Laurent-Perrier av sin roll som innovatör och pionjär i Champagne. Grand Siècle, en blandning av tre exceptionella årgångar i syftet att återskapa ”det perfekta året”; Cuvée Rosé, en helt ny stil av roséchampagne som skapas genom maceration av pinot noir; och Ultra Brut, den allra första champagnen i stilen ”brut nature”, är alla skapade av Laurent-Perrier.

“Vi är mycket glada över att Champagne Laurent-Perrier, med deras fantastiska kvalitet och starka innovatörsanda, blir en del av vår produktportfölj. Vi ser en storartad potential för deras produkter att växa på den svenska marknaden” säger Markku Ropponen, styrelseordförande på We & Wine.

We & Wine kommer att distribuera Laurent-Perriers produkter i Sverige från och med den 3:e maj 2021.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING