Hem Mat & Restaurang Wedholms Fisk öppnar på nyårsafton

Wedholms Fisk öppnar på nyårsafton

av Christoffer Enquist

För första gången någonsin öppnar legendariska Wedholms Fisk i Stockholm upp dörrarna för nyår. Under kvällen serveras en specialkomponerad meny med ostron, kaviar, hummer och piggvar. 

Wedholms fisk

När Wedholms Fisk öppnar för nyår sker det med en specialkomponerad meny med extra fokus på äkta kaviar i flera serveringar, kanapéer, piggvar, hummer och ostron. Drycken består av utvalda champagner samt vita mineralrika viner av högsta klass.

– Eftersom det här är första gången vi firar nyår på Wedholms Fisk är vi extra måna om att ingen ska kunna bli besviken, säger Hélène Tardif Panagiotopoulos, restaurangchef på Wedholms Fisk. Menyn bjuder därför på extra allt med det godaste kockarna kan hitta från havet.

Kvällen på Wedholms är uppdelad i en tidigare och en senare sittning. Intresset är stort och en stor del av restaurangen är redan bokad.

– Vi har alltid fått mycket förfrågningar om att öppna upp för nyår av både stockholmare och utländska gäster, säger Hélène Tardif Panagiotopoulos. Det känns nu oerhört spännande att äntligen kunna erbjuda våra gäster den här upplevelsen.

Priset för nyårspaketet på Wedholms Fisk är 1550 kr och vinpaketet kostar 1050 kr.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING