Whisky & Bourbon #14 – En utgåva utöver det vanliga!

”I kommande numret så har vi bland annat vad som kan vara den största och seriösaste gin-artikeln som Sverige har skådat. Denna spritdryck som är på framåtmarsch i Sverige och som är så mycket mer än en vanlig G&T, även om det har sin plats. Michel Jamais leder er in på en djuplodande upptäcksfärd där det mesta om denna dryck behandlas, plus att vi har provat igenom nästan 50 olika ginsorter som vi för er presenterar. Vidare har vi ett skönt inslag från andra sidan Atlanten, ””Bourbon, Barbeque och Texas”” med ett par riktigt inspirerande recept, detta toppas med en rejäl genomgång av det framstående destilleriet Highland Park. Henrik Aflodal presenterar en genomgång av Islay-destillerierna i artikeln ””Den goda Islay-röken är slut””. Bortsett från detta så har ni de sedvanliga inslagen som Whiskyklubben, Whiskysnack med Nour El Refai, Whiskykrogen, krönikor från Anders Gjörling och Richard Paterson. Alf Tumble har grävt ner sig i det italienska toppölet från Baladin, och mycket mycket mer. Ett nummer att se fram emot! Whisky & Bourbon utkommer fyra gånger per år och går endast ut till prenumeranter. Är du inte prenumerant än? – Teckna din prenumeration här för 230 kr per år.